Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan bánt ha úgy érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan bánt ha úgy érzem "megcsalt" ezzel?

Figyelt kérdés

egy éve van egy ukrajnai magyar (kárpátaljai) barátnőm akivel távkapcsolatban voltunk eddig, de egész sokszor találkoztunk az egy év alatt is. az elmúlt hetekben már az összeköltözést terveztük, hogy ideköltözik hozzám, részben az ottani háborús események miatt, aztán egyik este jött a részéről egy olyan mint derült égből a villámcsapás, hogy kapott Franciaországban munkát és oda költözik én meg ha akarok akkor tanuljak meg franciául és költözzek oda és keressek ott munkát. és természetesen adjam fel az itteni életemet, egzisztenciámat, mindent.

és ez eléggé bánt, számomra ez olyan, mintha ő ezzel megcsalt volna, hogy helyettem azt választotta volna

2022. okt. 30. 09:31
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

nem csalt meg

csak mostantól még nagyobb lesz a távkapcsolat távja

utazni oda is tudsz majd

hajrá

2022. okt. 30. 09:32
 2/6 anonim ***** válasza:
99%

Ha rosszul is esik, a saját - legjobb - érdekeit, a saját életét kell néznie.

(Pont engem is külföld miatt hagytak itt, de (már) el tudom/el kell fogadom.)

2022. okt. 30. 09:36
 3/6 anonim ***** válasza:
98%
Nem csalt meg. Egy nem túl régi tavkspcsokat helyett meg nyilván a biztos jövőt választja.
2022. okt. 30. 09:39
 4/6 anonim ***** válasza:
97%

Igaza van.

Ti együtt sem voltatok gyakorlatilag - összeköltözés, közös otthon -, miért kéne a te érdekeid is néznie?

Semmit nem szabad feladni egy nőért-férfiért.

2022. okt. 30. 17:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem csalt meg, de innentől kezdve világos, hogy nincs jövőképetek, illetve nélküled döntött. Menjen oda dolgozni (igaza van), te meg éld az életet. Nem közös a jövőtök.
2022. nov. 2. 17:50
 6/6 anonim ***** válasza:
98%

"az elmúlt hetekben már az összeköltözést terveztük, hogy ideköltözik hozzám..."

Te tervezgetted, inkább fogalmazzunk így.

Eddig is távkapcsolatban éltetek.

"kapott Franciaországban munkát és oda költözik én meg ha akarok akkor tanuljak meg franciául és költözzek oda és keressek ott munkát."

Úgy érzem ebből, hogy ha akarsz mehetsz utána, de ha nem mész, akkor úgy is jó.

"és természetesen adjam fel az itteni életemet, egzisztenciámat, mindent."

Te sem adod fel az életed, és ő is a sajátjával foglalkozik. Ugyanúgy gondolkodtok. Ez ennyi volt. Nem tudtátok össze egyeztetni a közös jövőt.

2022. nov. 2. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!