Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogyan lehet nem bántóan közölni?
Barátnőmmel beszédtéma a gyerekvállalás. Azt mondja szeret,teny h évek óta együtt vagyunk és van vmennyi pénzünk miért nem merek vállalni.
Munkahelyünk van tény, de sajnos ő folyamat betegeskedik és ebbe az évbe dolgozott összefüggően 2hónapot.
Nem érzem tamaszom lehetne vagy közösen tolnánk a szekeret..
Ez az egyik ok amiért nem értem mire mer vállalni, a másik az egészségi állapota..
Ha azok voltak az előző kérdéseid amiket mások belinkelt ek akkor én egyébként teljes mértékben megértem hogy miért nem akarsz vele gyereket vállalni. Van az a mondás hogy aki nem dolgozik ne is egyék..
Az hogy valaki az év 12 hónapjában 10 hónapban beteg az egyáltalán nem normális. Ezek már nem testi megbetegedések hanem szerintem lelki dolgok idézik elő ezt nála. Vagy valami nagyon komoly betegsége lehet.
De ha dolgozni nem tudod akkor gyereket hogy akar vállalni? Az mégnagyobb munka 😅 Nekem kb az jött le hogy otthon ül mert folyamatosan be magyarázza magának hogy beteg aztán magányos es kell egy gyerek hogy szórakoztassa magát.
Szerintem simán meg lehet mondani hogy mégis hogy gondolja azt hogy gyereket vállal közben meg magáról sem tud gondoskodni. Hát aki állandóan beteg ilyen szinten az aztán nem tud magáról gondoskodni.
Hát, azért október vége van, ha 10 hónapból kettőt bírt dolgozni, 8-at meg nem, akkor bármilyen mentális állapotban is legyen ad 1. vizsgáltassa ki magát, ad 2, gondolkodjon reálisan, hogy mégis mi a fenére akar vállalni gyereket? Gondolom valami hasonló elképzelése lehet, mint hogy lebabázik, esetleg egymás után szül többet is, otthon marad 8-10 évig, aztán meg már akkor hova menjen, senkinek sem kell egy kisgyerekes anya, nincs aki hozza vigye őket, marad otthon, míg kirepülnek, utána meg már öreg és azért nem kell, a pasi meg dolgozza ki a belét, hogy megéljenek.
Mondom mindezt kétgyerekes anyaként.
Aki a jelen gazdasági helyzetben ezt a luxust megengedi magának, az leginkább fejben nincsen rendben, nem kell kifogásokat keresni, hogy mibe betegedett bele. A lelki fájdalom, meg a szar kapcsolat még nem ok arra, hogy 8 hónapot otthon hédereljen, ennél a csont áttétes mellrákos nővérem is többet dolgozik, pedig hormon-terápiát kap és a sugár is rendszeresen befigyel.
Mindettől függetlenül be kell fejezni azt, ami nem működik.
Ha nem akarsz gyereket, ne hitegesd, mondd meg kerek perec, ha meg ő akar, akkor hagyjon el, de azért azt kezelnie kellene helyi-értékén, hogy kevesen vannak, akik manapság egy gyakorlatilag munkanélkülit szívesen teherbe ejtenek, aztán eltartanak, akik mégis, azok úgyszintén nem százasak.
15ös van realitása amit írsz.
Nem mondom h nem dolgozik, mert ezek nem kamu betegségek teny, de azt is látom h azert igy kényelmesebb neki. Mert most " csak" megvan fázva, meg kicsit fáj a füle,( ez születési rendellenesség miatt érzékenyebb a hidegre stb) de azért annyira nem beteg h ne bírna bemenni.
Pláne h most ment vissza..érte követte szabinak. Mondtam nehogy baj legyen..és mégis megcsinálta
ha érzékeny a füle a hidegre, akkor rakjon bele vattát, vagy füldugót, mert azért pár hónapig van épp elég hideg, sajnálatos, hogy egy születési rendellenesség miatt ez fennáll, de nem ok arra, hogy ne dolgozzon miatta.
Kifogást keresni bármikor, bármire lehet, nem kell elbagatellizálni persze a valós betegségeket, meg vigyázzon magára természetesen, de ha büdös a munka, akkor mindig is az lesz, az meg rohadt kényelmes, hogy mindig rá lehet kenni valamire.
Igenis mind a 2 belinkelt kèrdès az övé, ès több százig lehetne folytatni. Ez a nyomorult kèrdező több mint 4! ève átlagosan naponta itt van egy új kèrdèssel, amivel a barátnőjèt ócsárolja. Az a lány csak a bántást kapja tőle is, meg a srác szüleitől is, mert máskèpp cselekszik, mint ahogy ő tennè.
Mièrt azt vett, mièrt ott, mièrt annyit, mièrt nem megy ingyen dolgozni, vagyis "besegíteni" anyjáèk boltjába több órát (amikor a csajnak amúgy is 2 állása van), mièrt oda viszi az autóját szerelőhöz, mièrt úgy akarja kivenni a szabiját stb. Egy jó szava nincs soha semmihez.
Az elejèn persze megbeszèltèk, hogy majd szeretnènek családot, èvek teltek el, de nem törtènt semmi, csak a folyamatos kifogás, "mèg nincs rá kèszen". Szex sem volt köztük már vagy 2 ève...
Mert annyi gerinc nincs benne, hogy elèálljon ès megmondja az igazat, hogy tőle soha nem akar gyereket. Mert akkor elhagyná, ès másik ilyen hülyèt nem talál, aki elviseli.
Teljesen várható volt, hogy ezeknek a lelki bántalmazásoknak előbb utóbb fizikai tünetei lesznek.
Miért akarod nem bántón közölni? Egyrészt folyamat bántod, ahol éred. Másrészt annyira ostoba, hogy ha a képébe ordítod, hogy mit gondolsz róla, akkor se fog elmenni. Két napig megint a kanapén alszik, aztán tovább reméli, hogy ha ott a gyerek, majd megszereted. Biztos azt hiszi, hogy elég akarni, és szex se kell hozzá. Lassan 3 év cölibátus alatt nem jött még rá, hogy esélye sincs teherbe esni.
Még nem fáj egyikőtöknek se eléggé, ezért nem változtattok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!