Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érti valaki ezt a szituációt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érti valaki ezt a szituációt?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt párommal, egy hónapja nem megy az együttlét mert arra hivatkozik "mondtam a kapcsolatunk elején hogy nem indítanak be a duci nők". Ez a randizás elején teljesen máshogy hangzott inkább dícséretként de mind1 + én sem árultam zsákbamacskát. Másfél év alatt nem híztam és nem fogytam ,igen duci vagyok de ez egyszer sem okozott problémát de most derült égből csapás igen. Úgy érzem valami mást akar leplezni ezzel a kifogással. Került valaki hasonló helyzetbe? Igazából nem is tudom mit várt, hogy mi lesz erre a rekcióm. Fogtam magamat és elmentem tőle megsértődve. Utoljára általános iskolában sértegettek a súlyom miatt a gyerekek....hietetlen.

2022. okt. 26. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott és keres olyat, aki így is elfogad!
2022. okt. 26. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem senki, ha 1,5 évig nem volt gond a súlyod, most sem az. Ha elmúlt a szerelem, az lehet ok, de akkor nem bunkózni kellett volna, hanem ezt mondani.
2022. okt. 26. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A #2-esnél a pont, a pasid simán már csak nem szeret és már tojik arra hogy neked egy-egy vaskosabb bunkó beszólása hogyan esik. Ennek a storynak már reszeltek, zárjátok le (bár ettől még nem kellene direkt a másikba belerúgni, de hát ilyen ha valaki jellemben gyenge).
2022. okt. 26. 22:01
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

nem indítanak be a duci nők". Ez a randizás elején teljesen máshogy hangzott inkább dícséretként

Mi? Mégis milyen kontextusba hangzott ez dicséretként??

2022. okt. 26. 22:27
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nagyon benezted ezt a bokot annakidejen.
2022. okt. 26. 22:36
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Ez milyen kapcsolat?? Ez sosem hangozhatott dícséretként.
2022. okt. 26. 23:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én simán el tudok képzelni ilyen kontextust:" Wow, eddig azt hittem, hogy nem indítanak be a duci nők", mondta Pista álló farokkal. Emberek,eddig együtt voltak szexuálisan is, párként is. Ez a hapsi egy mamlasz,képtelen megmondani, hogy számára elmúlt a szerelem.29L
2022. okt. 27. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!