Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kapom ezt?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, aki azzal jön, hogy ő milyen jó ember, mert más nővel szemben mennyi mindent meg tett. És más nővel szemben ő mennyit adott stb. És szerinte ő jó ember mert más nővel jól bánt és csomó mindent el nézett.

És ezzel én mit kezdjek?

Velem szemben nem ilyen, velem szemben teljesen más.

Én velem nem így bánik. Bennem csak a rosszat látja, és velem nem figyelmes és nem rendes, hanem teljesen más bánásmodot kapok és mit kezdjek azzal hogy mással milyen volt ha velem nem ilyen.

2022. okt. 25. 16:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

"tegyem oda magam 100%lékban és akkor mit érek?"

Ne tedd oda magad 100%-ban, ha ez nem kölcsönös.

2022. okt. 30. 07:14
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Azért kapod, mert nem tisztel, becsül és főleg nem szeret!

Amúgy attól, hogy azt mondja, hogy máshoz milyen jól visszonyult egyáltalán nem tudod hogy igaz-e.

Ha netalán nem kamuzik akkor tuti pofára esett és rajtad vezeti le. Bár ehhez egyáltalán nincs joga. Úgyhogy ne rinyalj mint írták páran, hanem szépen szakíts vele!

Inkább lennék egyedül 10 évig, mint egy olyan homárral, aki csak kritizál, háborog.

Hadd el a hülye fejét, nem érdemel meg téged!

2022. okt. 30. 13:35
 23/27 anonim ***** válasza:
66%
Olyan van hogy egy férfi a barátnőjének mindent elnèz vagy megtesz érte mindent és a végén a férfi szív meg őt hagyják el .Lehetséges hogy a múltban megalàztàk és veled ezért bánik igy de benne is van hiba mármint a fèrfiben .Kettőn áll a vásár .
2022. nov. 16. 11:50
 24/27 anonim ***** válasza:
66%
Nehezen enged mivel korábban nem ért el vele semmit sem hogy jószívű volt a korábbi partnereihez de ez nem azt jelenti hogy neked elkell tűrnöd nézned .Előbb utóbb neki is lekellvetkőznie ezeket a dolgokat meg bíznia kell benned hogy te nem olyan nő vagy mint az előzőek .Én megpróbàlnàm meggyőzni észérvekkel hogy összeillünk jó csapat vagyunk stb de ha egy idő utan pl 1év nem változik semmit elhagynâm .Nem huznâm az időmet olyanra aki csak a rosszat lássa bennem nem képes a jót is meglàtni tele van negativ érzésekkel .
2022. nov. 16. 11:55
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Erről egy barátnőm mondása jut eszembe. Az öndícséret büdös. Vannak tulajdonságok és tettek, ami alapján mások megítélnek minket. Egy ember általában magáról is meg tudja állapítani, hogy milyen ember. De ezt kimondani mások előtt, teljesen más dolog. A hibáinkat takargatjuk az előnyeinket, kidomborítjuk. Senki nem szívesen meséli el a kínos vagy szégyellni való dolgokat magáról. Az hogy én megállapítom magamról, hogy én aztán nagyszerű feleség voltam a válás előtt, nem jelenti azt, hogy a volt férjem ugyanígy látja. A te párod is ugyanígy elmeséli, hogy esetenként rendes is volt,de így ismeretlenül is megmondom neked, hogy ha valóban az lett volna, akkor abból te is sokkal többet érzékelnél. Nincsenek meg benne azok a tulajdonságok, ami miatt ragaszkodsz hozzá. Amíg ezt nem ismered fel, nem fogod jobban érezni magad. Az utánad következő nőnek ugyanúgy elő fogja adni, hogy veled is pont ugyanolyan rendes volt, mint mindenki mással. A volt párjai sokkal jobban el tudnák mesélni, hogy valójában milyen is ő, mert a saját tapasztalataid nem győztek meg kellőképpen.
2022. nov. 16. 13:09
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fontos hogy ne azt figyeld hogy mit mond hanem hogy mit csinál. Némafilmként nézd.
2022. nov. 16. 14:05
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Beled nem szerelmes.. vagy neki azt ennyi.
2022. nov. 16. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!