Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kapom ezt?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, aki azzal jön, hogy ő milyen jó ember, mert más nővel szemben mennyi mindent meg tett. És más nővel szemben ő mennyit adott stb. És szerinte ő jó ember mert más nővel jól bánt és csomó mindent el nézett.

És ezzel én mit kezdjek?

Velem szemben nem ilyen, velem szemben teljesen más.

Én velem nem így bánik. Bennem csak a rosszat látja, és velem nem figyelmes és nem rendes, hanem teljesen más bánásmodot kapok és mit kezdjek azzal hogy mással milyen volt ha velem nem ilyen.

2022. okt. 25. 16:30
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

10-es nyílván nem!

Ezért se értem miért érdemlem ezt.

Mert mit kezdjek azzal ha mással, más milyen az más és nem én vagyok és az nem rólam szól!

2022. okt. 25. 17:35
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Azért érdemled ezt mert nem lepsz ki ebből.

Ez az ember nem szeret téged és mindig rosszul fog veled bánni.

Te megis vele maradsz. A te döntésed.

2022. okt. 25. 17:38
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem erdemled ezt, de azzal, hogy ezt hagyod neki, csinálni fogja. Ő ezt nem feltétlenül tudatosan csinalja, de abban biztos lehetsz, hogy ha szeretne/tisztelje téged, biztos nem a korábbi csajait hozna fel és veled is normálisan bánna…
2022. okt. 25. 17:46
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert mást szeret, téged csak használ
2022. okt. 25. 19:36
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mást szeret, önmagát.
2022. okt. 25. 19:38
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

A következő nőnek majd azt mondja, hogy érted is megtett mennyi mindent, jól bánt veled, sok mindent elnézett, és a csillagokat is lehozta neked.

Jó tanács a férfiakhoz: ne azt nézd, hogy mit mond, hanem azt, hogy mit csinál.

2022. okt. 25. 19:41
 17/27 anonim ***** válasza:
14%
Kamuzik.vmi nárci?
2022. okt. 25. 20:26
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Lehet annyian átverték már,hogy most rajtad csattan az ostor. Én nem maradnék vele,ha ilyen lenne velem az biztos. Hiába tetszik. Ha az elején ilyen,akkor mi lesz később?
2022. okt. 26. 08:06
 19/27 anonim ***** válasza:
86%
Ő egy szarember és így próbálja elhitetni veled hogy nem az
2022. okt. 26. 21:23
 20/27 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem is csak onmagat probalja igy fenyezni elotted. Martirokat kerulni kell, ott te sose leszel fontosabb onmaga szenvedeseinel.
2022. okt. 27. 02:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!