Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy néha totál elegem lesz a nőkből?
Üdv!
Vannak periódusok amikor már komolyan az agyamra megy általában a női nem, a sok tucatcsaj, a picsogás meg a hiszti. Félreértés ne essék, teljesen heteroszexuális vagyok, és kívánom a nőket, de csak fizikailag és rövidtávon, mert baromi hamar felidegesít a butaság, az ármánykodás, a nonstop szarkavarás és a bájolgás. A barátnőmtől is néha a falra mászom sajnos;)
Vannak még így ezzel férfiak, mondjátok hogy nem vagyok egyedül? :)
Megértelek. Sajnos sok ilyen nő van.
Ma is milyet láttam a HÉVen. Kis szőke csücsöriszájú liba, ott tette magát a barátnőjével, aztán mikor felálltak leszálláshoz készülődni a csaj meglátta hogy két fiatal srác áll az ajtónál. És elkezdte előttük tenni az agyát aminek a barátnője látta kárát. :S
Nagyon durva.
Teljesen egyetértek!
Bár most magam, és általában a nők ellen beszélek,de valami szörnyű,hogy miket tudunk művelni.
A mai fiatalokat megbolondítja az,hogy mindig az aktuális trendet kell követni,és aki nem így tesz,nem is ember.
Látják a tv-ben a sok marhaságot és utánozzák.
Hatalmas baj van az értékrenddel!
A napokban láttam képeket egy 17 éves lányról az egyik közösségi oldalon,és olyan fotókat publikál magáról,hogy a Playboy-ban sem látni különbet.
Gratulálok,ez kell a fiatalságnak,és a szülőknek is!
Fiúk,most őszintén?
Kit értékeltek jobban?
Egy olyan lányt,aki igaz,hogy nem egy Vénusz,de letisztult,okos és nem az az elsődleges célja,hogy ő legyen a következő Paris Hilton,
Vagy egy tipikus "rózsaszín ostoba tucatcsajt",aki annyira sötét,hogy a második mondata után már rosszul vagy tőle?
Lehet éppen normális, de akkor nem hiszem, hogy jó körökben mozogsz.
Én 22 éves lány vagyok, és nem csinálom egyiket sem a leírtak közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!