Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk jarnatok olyan lannyal akinek PMS-e van?
Mensi elott mar 3-4 nappal teljesen megborulnak a hormonjaim, sirok a semmiert random helyzetekben, ingerlekeny vagyok, szorongok es sokszor nagyon szomoru.
Ez nem a tipikus mensi hiszti, voltam nogyogyasznal es nagyon nem lehet vele mit kezdeni, gyogyszert nem akarok szedni ra.
“Ez nem tipikus mensi hiszti”
De, a mensi hiszti pont a hormonok miatt van. Nagyon sok nőnél előfordul ingerlékenység, nincs ezzel gond. Ha egy pasi ezért nem járna veled, az szerinted mit tenne, ha terhes lennél? Lelépne az első rosszullétednél.
"Ez nem a tipikus mensi hiszti"
Azért ne nevezzük már hisztinek...
Az, hogy kit milyen mértékben befolyásol a ciklushoz kötődő hormonális változás, az meg egyénfüggő. Exem is olyan volt, hogy már előre lelkiekben készültem minden hónapban, hogy lesz 4 nap, amikor egy igazi hárpia lesz.
Egyébként nem emiatt szakítottunk. Ha mostani barátnőm is havonta 3-4-5 napig elviselhetetlen lenne, de utána minden oké, eszembe nem jutna szakítani.
igen, de ugyanakkor én is elvárom, hogy viseljen el és támogasson, ha bármilyen okból rossz időszakom van
egyébként az ellenkezőjére is van példa, amikor valaki előre felkészít, hogy ő elviselhetetlen és ingerlékeny ezekben a napokban, de közben (kívülről legalábbis) semmivel nem tűnik nehezebben kezelhetőnek az illető.
Nekem is PMS-em van és van férjem. 🤷♀️
Azért ez nem egy gyógyíthatatlan mentális betegség...ha érzem, hogy idegbeteg vagyok akkor kimegyek futni, sétálni stb.
Ha ingerlékeny vagyok bármikor is, azt soha nem a férjemen vezetem le.
Az első 2 napban meg szólok neki, hogy ne szóljon hozzám ha nem muszáj, mert akkor általában a takaró alatt görnyedve fekszem és nagyon szenvedek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!