Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsidó lánnyal járnátok?
Az a baj, hogy ha én nem vagyok zsidó, akkor a lány családja nagy eséllyel nem fog kedvelni, nem fog elfogadni, lekezelő lesz velem és azt nem szeretném. Persze vannak kivételek, de nem tudhatom mennyire vallásosak a szülők / a lány.
Fogalmazzunk úgy, hogy a mélyen vallásosaktól tartózkodom mindegy, hogy zsidó vagy keresztény, vagy akármilyen.
Nekem volt már ilyen kapcsolatom, nem ijesztett el :D
Szerintem ne sajnáld, akinek ez megoldhatatlan probléma, mi lenne abból később?
Kíváncsi lennék egy zsidó lányra. Sosem találkoztam még olyannal aki fölvállalta volna. Sok kérdésem lenne.
Annak ellenére ,hogy nem feltétlen vagyok jó véleménnyel róluk ,ez miatt nem utasítanám el ,ha a többi dolog jól működne.
Abban viszont igazat kell adnom egy előttem szólónak ,hogy ha túlságosan vallásosok vagytok az nem jó.
Mit vársz a magyaroktól?
Oda meg vissza vannak Hitler-ért...
Engem nem zavarna .Siman meg olyan kivancsiva tenne es azis lettem !!Persze jo ertelemben ,+++
23F
Megnezhetem hogy nezel ki estleg?
Ez attól függ, hogy miben nyilvánil meg a zsidósága.
Onnantól, hogy zsidó valláősú is, és gyakorolja is egyértelműen nem, mert nem közösködöm valakivel, aki egy bűntető, pusztító, haragtartó, gyilkos démont nevez istenének, továbbá olyannal sem közösködöm, aki azt a valláűst nevezi magáénak, ami a Föld jelenlegi háborúinak a döntő többségéért felelős. Arról nem ios beszélve, hogy az igazi vallásos zsidónak két istene van a második a pénz...
Szóval részemről, onnantól, hogy a zsidósága bármiben is megnyílvánul, ami nem vérvonal, hanem már vallás és "kultúra" (a pusztítás és az önzés kultúrája) onnantól számomra a kapcsolat szóba sem jöhet.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!