Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen a pszichológusnàl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a pszichológusnàl lenni a gyakorlatban?

Figyelt kérdés
Olyan, mint a filmekben?
2022. okt. 24. 03:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
34%

Nincs neked anyád, apád, testvéred, jóbarátod?

Mert akkor ezeknek fogsz tejelni, ha van elég pénzed!

Hallgatnak mint a sír, aztán benyögnek egy-két általános dolgot, amit bármelyik könyvben megtalálhatsz.

Tinédzser korom óta jártam dilidokikhoz.

Köszönöm, elég volt! 🤮🤮🤮

Minden, amit megoldottam végül, magamnak köszönhetem!

Egyszer nem nyitották rám az ajtót, de a pénzt elkérték!

2022. okt. 25. 23:27
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
11, full igazat ir!!
2022. okt. 26. 09:02
 13/20 anonim ***** válasza:

Sosem felejtem el, amikor mar ket eve jartam rendszeresen a pszichológusomhoz es ert egy nagyobb “trauma” a párkapcsolatomban. Amit elmeseltem neki, hogy a parom ezt es ezt mondta es tette, ami annyira pokolian megviselt, hogy panikrohamom lett, azt hittem meg fogok ott helyben halni, annyira bele betegedtem, de szo szerint hogy azon a napon attol fogva 1 hetig 40 fokos lazzal fekudtem otthon.

Az egeszre csak annyit tudod kinyogni, hogy jaj biztos direkt lettem beteg, hogy igy kapjak figylemet..

wtf? Mondtam neki azert eleg elvont dolgoakt talal ki, hogy direkt lebetegszek 40fokso lazat csinalok csak hogy ram figylejenek.. amikor elve 10evente egyszer vagyok beteg.

nekem az eleg sokat megmutatott a pszicholgousi munkbol, hogy osszesen ennyit tudott mondani a dolgora ami tortent a kapcsolatomban a bantasra,a sebre az erzelmi reakciomra, hogy direkt lettem beteg.

2022. okt. 26. 13:30
 14/20 A kérdező kommentje:
Néha egy laikus jobban belelát, mint egy idegen, akit átformált az egyetem, sarkosìtva!
2022. okt. 26. 14:39
 15/20 anonim ***** válasza:
14 honnan tudod, ha még nincs is tapasztalatod pszichológussal?
2022. okt. 26. 14:41
 16/20 A kérdező kommentje:
honnan tudod, hogy nincs?
2022. okt. 26. 15:40
 17/20 anonim ***** válasza:

13. Ha van baj, amit elkövethet egy pszichológus/pszichiáter az a bagatellizálás!

Ez is az elkerülés egyik módja!

Magyarul nem vesz komolyan téged!

"Áhh, nincs itt semmi probléma!"

Anyád!!! Azért jöttem hozzád, mert nincs probléma! 🙅🙅🙅🙅🙅

Aha-persze!

Hol is kell fizetni? Legközelebb már nem jövök!

2022. okt. 27. 23:21
 18/20 anonim ***** válasza:
14. Mert a laikus évekig járt a jobbnál-jobb "szakemberekhez"!
2022. okt. 27. 23:22
 19/20 anonim ***** válasza:
48%
Ha van valami, amit komolyan fog venni, az a fingreszelés, hogy minél többet járjál hozzá. Mert mondjuk egy alkalom 10.000-15.000, neki is élnie kell valamiből. És akkor még ne beszéljünk azokról, akik a csókosokhoz irányítanak, meg felírják a bogyókat, amiktől rosszabb esetben még hülyébb leszel! Ha nem szakítod meg, akkor ez egy ördögi kör. Vagy több terápiára lesz szükséged, vagy megoldod a problémáidat.
2022. okt. 27. 23:28
 20/20 anonim ***** válasza:
17, ja par honapoal kesobb ott is hagytam. De mondtam neki, hogy amugy ugy erzem total zakkant vagyok es nehezen tudok funkcionalni es azt hittem itt majd valamilyen szinten foglalkozni fogunk vele. Valasza, hat en biztos azt vartam, hogy megerostiest kapok abban, hogy bajom van, de o azert sem tette. Mondom ok koszi :D persze ha jarok meg hozza x evig akkor foglalkozhatunk vele :D mondtam koszike nem.
2022. okt. 28. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!