Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Most mire hallgassak az eszemre vagy a pillanatnyi érzelmeimre?

Figyelt kérdés
régóta együtt vagyunk a barátommal nagyon szeretem szeretnék majd 1x hozzá menni eddíg minden jól is ment de most asszem szerelmes lettem egy fiuba akinek én is nagyon tetszek nagyon jól megvagyunk de én nem akarom őt szeretni a barátomat szeretném de ez a másik fiu még is nagyon vonzz és teljesen belehabarodtam egyretöbbet gondolok rá ha nem lehetek vele:(de én ezt nem akarom!
2010. szept. 27. 22:34
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
jójó tudom de még is hogyan álljak ellen?meg hogyan folytsam el az érzelmeimet?
2010. szept. 27. 22:48
 12/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mert nő vagy, én meg nem vagyok nő.

De csak eltudod dönteni, hogy kit szeretsz. Ha meg a sex hiányzik, ott a barátod. Mérlegeld magadban, hogy kiiránt mi érzel és gondolkodj el, tetteidnek milyen következményei lehetnek rövid és hosszú távon.

2010. szept. 27. 22:50
 13/22 A kérdező kommentje:
hogy tanúljak meg rá barátként nézni ha közbe ő is nagyon szeret?és teljesen behülyít?szeretnék a barátja lenni de mit csináljak h ez lehetséges legyen?
2010. szept. 27. 22:50
 14/22 anonim ***** válasza:
Az érzelmeket nem kell kiírtani magadból, csak próbáld mindig az eszed is használni mellette és ha nem megy, kérj időt.
2010. szept. 27. 22:51
 15/22 anonim ***** válasza:

Most akkor kibe vagy szerelmes???

Kiiránt mit érzel?? Őszintén?

2010. szept. 27. 22:52
 16/22 A kérdező kommentje:
hát barátomat nagyon szeretem de jelenleg nem vagyok belé szerelmes ebbe a srácba viszont egyre inkább de sztem a szeretett az több és barátom jóval töbett jelent nekem még sem tudok leakadni erről a másik gyerekről teljesen elvakít képtelen vagyok gondolkozni a jelenlétében
2010. szept. 27. 23:05
 17/22 anonim ***** válasza:

Mi az amit a barátodban nagyon szeretsz?

És mi az, amit a másik srácban??

Egyébként szabad megtudnom, hány évesek vagytok?

A lényeg, hogy ne játsz egyikkel sem. Aludj rá egyet éss gondolkozz azon, amiket mondtam.

2010. szept. 27. 23:19
 18/22 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed, hogy nem a párod az igazi, akkor szakíts vele, s ismerkedj a másikkal.

Önzés lenne a részedről olyan ember mellett maradnod, akibe nem vagy szerelmes, s te más után epekedsz(ezt nevezik érzelmi megcsaláson).

Gondold át, mit teszel.Vagy a pároddal maradsz, s rendbe hozod a kapcsolatotokat, vagy a másikat választod, de szakítasz vele, mert ő is megérdemli, hogy találja meg a boldogságot.

2010. szept. 28. 01:08
 19/22 anonim ***** válasza:
Most én is kb ilyen helyzetben vagyok de nálunk azért kicsit mégis másabb a dolog, és én se tudom mit szeretnék igazából, mi lenne a jó!Nagyon sokat jár a fejemben a másik pasi is valahogy úgy érzem mindkettőt szeretem!
2010. szept. 28. 08:57
 20/22 A kérdező kommentje:
de én nem akarok szakítani páromat akarom de nem tudom h hogyan védekezzek a másik ellen
2010. szept. 29. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!