Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Most mire hallgassak az eszemre vagy a pillanatnyi érzelmeimre?
Nem tudom, mert nő vagy, én meg nem vagyok nő.
De csak eltudod dönteni, hogy kit szeretsz. Ha meg a sex hiányzik, ott a barátod. Mérlegeld magadban, hogy kiiránt mi érzel és gondolkodj el, tetteidnek milyen következményei lehetnek rövid és hosszú távon.
Most akkor kibe vagy szerelmes???
Kiiránt mit érzel?? Őszintén?
Mi az amit a barátodban nagyon szeretsz?
És mi az, amit a másik srácban??
Egyébként szabad megtudnom, hány évesek vagytok?
A lényeg, hogy ne játsz egyikkel sem. Aludj rá egyet éss gondolkozz azon, amiket mondtam.
Ha úgy érzed, hogy nem a párod az igazi, akkor szakíts vele, s ismerkedj a másikkal.
Önzés lenne a részedről olyan ember mellett maradnod, akibe nem vagy szerelmes, s te más után epekedsz(ezt nevezik érzelmi megcsaláson).
Gondold át, mit teszel.Vagy a pároddal maradsz, s rendbe hozod a kapcsolatotokat, vagy a másikat választod, de szakítasz vele, mert ő is megérdemli, hogy találja meg a boldogságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!