Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom a megkérdezésem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom a megkérdezésem nélkül szervezett Ma estére fiús bulit a közös lakásunkba. Csak most szólt, ezt el kéne tűrnöm? (27/L)

Figyelt kérdés

A barátom (akivel 2 éve vagyunk együtt, 1 éve élünk együtt) közölte velem 5 perccel ezelőtt, hogy a barátai közül este 7.00 körül érkeznek 8-an a közös lakásunkba UFC meccset nézni, úgyhogy szervezhetek magamnak programot, ha akarok, de ha “nagyon akarok maradhatok”.

Meg ne sértődjön már, de ez mi a p*csa?

Mondtam neki, hogy szerveztem már programot igen, azt hogy itthon pihenek ezen a szombat estén a lakásomban ahol élek, anélkül hogy itt lenne még kilenc fiú, akik üvöltve meccset néznek. Amielőtt persze, hozzátenném fényesre kell nyalni a lakást mert hát azért a barátok érkezésére tökéletes rend kell.

Ne haragudjatok, de ezt most nekem el kéne tűrnöm?

Hozzáteszem, hogy ezek a barátok mint szinglik, tehát bármelyiknél meglehetne ezt a meccsnézést úgy tartani hogy ne kelljen elküldeniük az ott lakókat mivel mindegyik egyedül él.

Nagyon rosszul esik, hogy ezt csinálja már külön csoportot is csinált az eseménynek a Facebookon és elhívott mindenkit, úgyhogy azt mondja hogy ez már visszafordíthatatlan és törődjek bele. Ti mit csinálnátok?

2022. okt. 22. 13:55
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
27%
Le merném fogadni, hogy senki nem várja el tőle a takarítást, csak mártírkodik ahogy azt ilyenkor szokás. A pasikat pont nem érdekli, hogy porosak-e a polcok, csak a nők csinálnak ebből problémát maguknak.
2022. okt. 22. 16:59
 32/44 anonim ***** válasza:
96%
Ez minimum egy komoly beszélgetést megér. Nem tudom, hogy eddig is voltak-e furcsaságai (gyanítom, igen, csak eddig eltűrted), de azért ezzel túllépett egy egészséges határt. Nem is önmagában az a probléma, hogy odahívta a haverjait. Bár én azt mondom, hogy egy valamire való kapcsolatban alapvető dolog, hogy az ember megbeszélje a barátnőjével a közeljövőbeli terveit. De a legnagyobb gond a stílus. Mintha még azért kéne hálálkodni, hogy nem dobják ki az utcára.
2022. okt. 22. 17:36
 33/44 anonim ***** válasza:
12%
Nyílván ez így egyik percről a másikra kellemetlen. Sőt a “csinálj magadnak programot vagy ha akarsz maradj” duma elég gázos, nehéz lenyelni. De!! Én biztos nekiállnék mindennek, még valami gyors sütit is készítenék nekik. Cserébe holnap vitesd el magad a legdrágább étterembe ebédelni vagy vacsizni…😅
2022. okt. 22. 18:00
 34/44 anonim ***** válasza:
93%
Bocs #33 de ez a legrosszabb opció. Ezzel azt érné el a Kérdező, hogy a párja megtanulja, hogy semmibe szabad venni a másikat, sőt, még ugráltathatja is, ha utána valahogy "kárpótolja" őt. Holott egy ebéd egy drága étteremben nem pótolhatja a másik felé tanúsított tiszteletet és figyelmet.
2022. okt. 22. 18:32
 35/44 anonim ***** válasza:
88%
33. vidd el te anyukád.
2022. okt. 22. 18:52
 36/44 anonim ***** válasza:
55%

"Ti mit csinálnátok?"

Én azok után, hogy elhangzik ez:

"úgyhogy szervezhetek magamnak programot, ha akarok, de ha “nagyon akarok maradhatok”, szerintem felhívnám vagy egyik egyedül élő barátnőmet (vagy esetleg egyik egyedülálló férfi barátomat (olyat, akivel nagyon jóban vagyok, de akiről tudom, hogy tényleg "csak" barát vagyok az ő szemében is, nem akart tőlem mást, ennél többet), és megkérdezném, hogy nála aludhatnék-e, és ha igen, akkor délután készítenék valami finomat kettőnknek vacsorára, amit ott majd csak melegíteni kell, aztán csinosan felöltöznék, szépen kisminkelném magamat, a páromnak meg jó szórakozást kívánnék, mielőtt elbúcsúzom.

Aztán másnap délután hazamennék, mire ő már remélhetőleg rendet rakott a lakásban a pasis buli után.

2022. okt. 22. 20:46
 37/44 anonim ***** válasza:
90%

Én egy ilyen után szakítottam az exemmel.

Egy zuhanyzás + ruhacsere erejéig jártam otthon 2. nap reggel, aztán húztam vissza, majd este 7-re bulit szervezett úgy, hogy előtte egy órával estem haza az előző nap reggel 8-kor kezdett melóból. Elmentem egy közeli hotelba, ahol átaludtam 14 órát, majd másnap este mikor előkerült (hazament a szüleihez végigkajálni a szombatot) kapott 1 hónapot, hogy új albérletet találjon.

Anyagiak: nyaralást és egyebeket szintén minimum felesben fizettünk, de sok extrát is én álltam.

2022. okt. 22. 20:52
 38/44 anonim ***** válasza:
95%

Én egy ilyen helyzetben felkajtatnám valamelyik haveromat, aztán irány az éjszaka.

Páromnak "Majd jövök".

Egy ilyen pici lakásban nem lehet csak úgy elbújni, zavartalanul pihenni. Nem a díszes társaság zavarna, hanem, hogy nem szólt előre.

2022. okt. 23. 07:19
 39/44 anonim ***** válasza:
Na mit csináltál vegül?
2022. okt. 23. 08:07
 40/44 anonim ***** válasza:
89%
Akik azt írják hogy elmennének egy barátjukkal: szerintem ebben az esetben nem megoldás, főleg ha valaki munka után van. Nekem jól esne pihenni kicsit, vacsizni egy jót nyugodtan valami sori mellett. Ha nem úgy készülök hogy jönnek vendégek én biztos kiverném a balhét, és nem azért mert 'hiszti' hanem mert nincs tiszteletben tartva hogy én is ott élek és saját magam rendelkezek a szabadidőm felett. Szerintem ez vicc. Együtt fizetitek a lakást, vagy az övé?
2022. okt. 23. 08:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!