Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éltek meg egy hosszabb távollétet?
Pia, cigi, drogok, bulik... Addig sem gondolok arra, milyen kib.szottul hianyzik.:)
Bocs, de minden olyat leirtak mar, amit en is leirtam volna.:) Mi 5 eve vagyunk tobbnyire tavkapcsolatban, es jelenleg ez a legtavolabbi. Most ugy 2-3 hetente, rosszabb esetben havonta talalkozunk, elotte azert minden hetveget egyutt tudtunk tolteni.
valóban net-telefon....
elhiszem, h szörnyen hiányzik, és egyedül érzed magad..de hülyeségek felé ne nyúlj!! (pia drog cigi, semmit nem old meg).
én nem is tudom elképzelni h h lehet ezt kibírni. ha valakit vársz otthon, akkor bármivel kötnéd le magad, mindig lassan tellik az idő, vagy elunod, amit csinálsz.
az én párom három napra megy el holnap, és félek, hogy mennyire fog hiányozni, attól függetlenül, hogy nem nagy ez az időintervallum. plusz beteg is vagyok:(
KITARTÁST!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!