Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váljak el?
A párommal 5 éve vagyunk házasok, kiderült én meddő
vagyok, neki van egy 15 éves gyereke a volt feleségétől,
mondtam neki hogy szeretnék örökbefogadni egy gyereket,
erre azt mondta ő nem akarja más gyerekét nevelni, de én
is
Figyelt kérdés
Ezt csinálom nem? Én ezek után még nehezebben viselem ha itt a gyereke, gondolkoztam a váláson is, de nagyon szeretem a párom, viszont szeretnék anyuka is lenni
Az első reakciója a parodnak elég bicskanyitogató.
Beszéld meg ezt vele, mond el neki mit érzel, h9gy nem fair hogy tőled el árja h más gyerekét neveld.
Lehet nagyon szűklátókörű pasi és nemgondolta át.
Ha nem képes kompromisszumra, akkor ne maradj mellette. Így sok a korkülönbség hogy amúgy neki6mar van gyereke és könnyen lemond a közös gyermeknevelés ről.
Lehet csak örül hogy fiatal felesége van de beletenni ebbe a kapcsolatba jobban mint ahogy kényelmes lenne, azt azért nem akar....
2022. okt. 21. 15:46
12/20 anonim válasza:
Tehát nem orvos mondta ki h nem lehet gyereked? Csak így gondolod?
2022. okt. 21. 15:48
13/20 anonim válasza:
Az orvos ki sem mondta hogy meddő vagy, tehát egyáltalán nem biztos....
2022. okt. 21. 15:49
14/20 anonim válasza:
Sajat magad diagnosztizaltad?
Ugyes vagy
2022. okt. 21. 15:53
15/20 A kérdező kommentje:
Az orvos mondta, de volt olyan is hogy az orvos mondta hogy meddő a nő, és utána lett gyereke, itt azért írtam le, mert szerintem is meddő vagyok ha vele se jött össze, nem csak a párommal nem
2022. okt. 21. 15:59
16/20 anonim válasza:
Manapság hogy ezt így kimondják rengeteg rengeteg vizsgálat kell, mindkét feltol.
A másik hogy kamuzol :
", de szerintem velem van a baj"
"orvos mondta"
2022. okt. 21. 16:02
17/20 anonim válasza:
26 eves vagy. Ha most dobod, akkor meg siman ujrakezdheted valakivel, aki nyitott az orokbefogadasra es mar 30 elott beadhatjatok a kervenyt. Nem huznam tul sokaig a helyedben, minel kesobb adod be a kervenyt, annal kesobb lesz babad.
2022. okt. 21. 16:30
18/20 anonim válasza:
Lombik program? Egy csomó meddő pár van, akinek simán nem jön össze, de ezen a lombik programmal lehet segíteni... Azért ezt nem szokták így lezârni az orvosok, hogy meddő vagy, fogadj örökbe. Ha van méhed, akkor inszeminációval, lombikkal mindenképp érdemes futni pár kört!
2022. okt. 21. 17:01
19/20 anonim válasza:
Nem értem, hogy hogy jött az örökbefogadás? Először talán el kellene menni orvoshoz! Millió kezelhető oka van, ha nem jön össze a gyerek, ha már 1 éve próbálkoztok, akkor ideje elkezdeni a kivizsgálást. Lehet, hogy pár hónap alatt összejönne akár diétával, vagy napi 1 tabletta bevételével.
2022. okt. 21. 17:02
20/20 anonim válasza:
A pasit is vizsgalni kell. Egyebkent az orokbefogadast en se javaslom. Meg nem tudod milyen az amikor a gyereked az idegeisre megy, vagy nem olyan viselkedesu lesz amit szeretne. Neha az ember a sajat gyereket se birja elviselni. Egy orokbefogadottnak 1000sueresen feljon hogy ezt vagy azt a rossz tulajdonsagat biztos a verszerintiektol orokolte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!