Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült hogy az életem szerelme aki eddig 19 évesnek állitotta magát, 15 éves. Mit tegyek ?
Teljesen összevagyok törve, nem hiszem el, nagyon fáj a dolog hogy hazudott, mindezek mellett fogalmam sincs hogy mondjam el a családomnak és a barátaimnak.
Most összevagyunk veszve, és szétmentünk, mert egyszerüen nem tudtam elhinni hogy csinálhatott velem ilyet. ( Én 24 vagyok )
Szerencsére sexuális aktusra még nem került sor, habár ő nagyon akarta.
Napról napra rosszabb, és napról napra jobban hiányzik. Vele akarok lenni de a tudat, hogy ő csak egy 15 éves kislány teljesen tönkre tesz.
Mit szólnának az emberek, a családom, a barátaim, mindezek után? Nagyon kivagyok, nagyon szeretem és nagyon hiányzik, de egyszerüen elrémiszt h még csak 15 éves. ( 3 hónapig hazudta hogy 19 éves...)
Miert tesznek ugy egyesek mintha csak egyetlen nő/férfi lenne a földön? Az ilyenek örülnek egynek mint majom a f.rkának különben a kutyanak se kellenek?
Miert nem keresel nőt inkabb?
Haver, mit nyafogsz, egymást tapossák érted a nők:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1185..
Tényleg ne vegye senki komolyan, ez kamu! A kedves user egy hete még arról írt, hogy 4 nő verseng érte, és nem tud választani közülük.
Jelentem is, töröljék minél előbb.
Engem 22 évesen is rendszeresen 17-18-nak néznek. Kérdezik hova megyek egyetemre, hogy megy a suli (gimi), közben pedig már van egy diplomám és a másodikat csinálom:D
Van aki fiatalabbnak néz ki, van aki simán behazudja, hogy idősebb.
A kérdésre visszatérve: szerintem az nagyon gáz ha valaki eleve hazugsággal indít. A tovabbiakban sem lenne őszinte kapcsolat. Én rögtön kiábrándulnék ezután.
Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy csak egy ember létezik a világon, de ez nem így van. Mindig lesz más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!