Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm kérésére megígértem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm kérésére megígértem h nem maszturbálok, de most a betegsége miatt lehet hogy másfél hónapig nem szexelhetünk. Mit csináljak, megbántani nem akarom?

Figyelt kérdés

Úgy érzem ha a háta mögött csinálom akkor átverem őt, és jogosan nagyon be fog rágni ha rájön, viszont ha megkérdezném h "mi lenne ha amíg beteg vagy addig kiverném néha" azzal meg eléggé megsérteném.

Már így is, nagyon óvatosan próbáltam felhozni h kényeztethetne (már pár napja eléggé kanos vagyok), de eléggé kiakadt, h önző vagyok és csak magamra gondolok, ahelyett h rá gondolnék és támogatnám mikor beteg.

2022. okt. 21. 14:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
90%
Micsoda fantasztikus kapcsolat ez is... Szerinted ez így rendben van, hogy ilyen szinten korlátoz?
2022. okt. 21. 17:05
 22/28 anonim ***** válasza:
87%

Ez egy irányításmániás, komplexusokkal küzdő kis hülye. Már bocsánat.

1. Durván korlátoz egy olyan dologban, aminek aztán végképp nincs semmi negatív következménye.

2. Érzelmileg zsarol és manipulál.

3. Gyakorlatilag passzívan kínoz azzal, hogy elvárja, hogy ne elégülj ki.

Nem tudom, hogy egyébként milyen a kapcsolatotok, de az biztos, hogy egy ennyire önző, rugalmatlan, és manipulatív nővel nem lennék együtt. Pedig nem is vagyok az a túlkanos szexőrült. Még aszexuális nővel is simán járnék, ha nem zavarná, hogy kiverem. Egyszer majdnem volt is rá példa. De neki ez már nem fért volna bele. Szóval... nem is lett belőle semmi. De ez már más sztori, nem a kérdéshez tartozik. :)

2022. okt. 21. 17:39
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Bolondok vagytok.

Miért ne maszturbálhatnál, édes istenem.

2022. okt. 22. 04:03
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd tényleg retardált lehet. A terhességem alatt az elején elől fekvő méhlepény miatt (akkor az orgazmus is tilos volt), majd a végén méhszájseb miatt tilos volt a szex. A 9 hónapból talán volt 2 hónap amikor lehetett, de az is a nagyobb pocak miatt kényelmetlen volt. Eszembe se jutott, hogy a férjem ne csinálja magának, sőt ahogyan adódott lehetőség alternatívaként én is beszálltam. Oké, hogy nekem nem lehetett a baba miatt, de ő neki miért kellene szexuálisan koplalnia? Felőlem akkor veri ki amúgyis amikor csak akarja, ha szex van. Nyilván akkor lenne probléma, ha a szex rovására menne a dolog. De addig, ez full természetes. Ha megkívánom és nincs itthon, én is csinálom. Ebben nincs semmi rossz.
2022. okt. 22. 09:55
 25/28 anonim ***** válasza:
89%
Így van! Mind egyetértünk abban, hogy a csajod önző és ostoba. Ha fogyókúrazna, neked is koplalnod kellene? Agyrém. Amúgy azt értem, hogy behatolás nem jöhet szóba, de csiklóorgazmusa sem lehet? Mert ha az nem tilos, akkor nyugodtan pettingelhettek / orálozhattok, de ha neki ez nem opció, ahhoz akkor sincs joga, hogy téged korlátozzon. Ha emiatt hiszti van vagy szakít, még örülhetsz, hogy nem jutottatok házasságig és gyerekig.
2022. okt. 22. 09:59
 26/28 anonim ***** válasza:
52%

25.

Amúgy olyan létezik, amikor egyes emberek átmennek vegánba és utána az egész családnak KÖTELEZŐ ehhez idomulnia. Általában - ha a másik fél nem vevő rá - válás a vége, a gyerekek meg ott szegik meg, ahol csak lehet (iskolában, nagyszülőknél), a kutya éhenhal, a macska elszökik.

Az egyik rokonom lett turbóvallásos (Vidám Vasárnap gittegylet), tőle is elvált a férje amikor kötelezővé tette volna neki a dolgot, a gyerekei pedig minden szabályt megszegnek, ha nincsenek otthon, a vallási dolgokat meg kamubetegségekkel, kamu-iskolai-programok örvén ellógják.

2022. okt. 22. 11:14
 27/28 anonim ***** válasza:
Bird ki, pacsker 😂
2022. okt. 24. 05:15
 28/28 anonim ***** válasza:
Ne ígérj meg ilyen marhaságot.... Miért ne verhetnéd, amikor csak akarod.
2023. aug. 25. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!