Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm kérésére megígértem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm kérésére megígértem h nem maszturbálok, de most a betegsége miatt lehet hogy másfél hónapig nem szexelhetünk. Mit csináljak, megbántani nem akarom?

Figyelt kérdés

Úgy érzem ha a háta mögött csinálom akkor átverem őt, és jogosan nagyon be fog rágni ha rájön, viszont ha megkérdezném h "mi lenne ha amíg beteg vagy addig kiverném néha" azzal meg eléggé megsérteném.

Már így is, nagyon óvatosan próbáltam felhozni h kényeztethetne (már pár napja eléggé kanos vagyok), de eléggé kiakadt, h önző vagyok és csak magamra gondolok, ahelyett h rá gondolnék és támogatnám mikor beteg.

2022. okt. 21. 14:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
83%

Milyen betegség az, ahol még kézimunkázni sem tud?

Síbalesetben eltört mind a 4 végtagja?

2022. okt. 21. 15:39
 12/28 anonim ***** válasza:
73%
Ha beszélni tud, akkor a szája használható.
2022. okt. 21. 15:44
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

"sokat beszéltünk erről és meggyőzött"

Kíváncsi vagyok azokra a meggyőző érvekre.

2022. okt. 21. 16:01
 14/28 anonim ***** válasza:
45%
Én az ilyesmi kívánalmakra azt mondom: oké, nem lesz maszti. De akkor cserébe bármikor, amikor rámjön a kanosság, és egyébként masztiznék, akkor köteles a rendelkezésemre állni. Tök mindegy, hogy mikor, és hogy van-e kedve hozzá, ha nincs maszti, akkor ha én hajnali 3-kor kívánnám meg, akkor szépen felkel, és szexelünk. Ha arra masztiznék, hogy jól fenékbe rakom, akkor azt is hagynia kell. Ha arra, hogy az arcára verem, akkor azt is hagynia kell. Nem indok, hogy most nincs hozzá kedve, nem ér rá, nem tetszene neki, amit szeretnék, stb. Nem vagyok egyébként egy perverz agresszív alak, de ha ő tiltani akarja, akkor valamit valamiért.
2022. okt. 21. 16:07
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem engedélyköteles tevékenység, és gáz, ha a párod ezt korlátozni, tiltani akarja. Csak olyan esetben lehet létjogosultsága (de ott is csak megbeszélés, javaslat szintjén!), ha mondjuk a szexuális életetek rovására megy. Az meg a részéről önzőség, hogy akkor te is böjtölj most egy jó ideig. Verd ki, amikor szükségét érzed, ne legyél puhap.cs! Ettől még tudod támogatni a betegségében.
2022. okt. 21. 16:22
 16/28 anonim ***** válasza:
19%
Akkor addig csináljátok análisan. Mi az, hogy nem lehet?? Milyen betegség lenne ez?
2022. okt. 21. 16:24
 17/28 anonim ***** válasza:
95%

"eléggé kiakadt, h önző vagyok és csak magamra gondolok"

Itt nem te vagy az, aki csak magára gondol.

2022. okt. 21. 16:25
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Az is beteg aki kitalálja, de az is aki belemegy. Maszturbalni teljesen egészséges dolog..
2022. okt. 21. 16:29
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
11-es, szerintem valamilyen nőgyógyászati problémáról, műtétről lehet szó, nekem anno volt pl. méhszájseb fagyasztásom, több hétig nem lehet utána szexelni. Azzal szerintem nincs orbitális gond, ha valaki nem akar egyoldalúan rendelkezésre állni, de akkor a kérdező (a helyzettől függetlenül is) hadd oldja meg magának egyedül.
2022. okt. 21. 16:31
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi a betegseg, ami miatt nem tudtok szexelni? Nogyogyaszati dolog? Mert akkor ott a szaja+keze, ha annyira nem akarja, hogy magadnak csinald.
2022. okt. 21. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!