Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasít vissza, ha kezdeményezem?
Két nő vagyunk. Együtt vagyunk lassan másfél éve. Tanácstalan vagyok. Ő az erősebbik karakter kettőnk között. Körülbelül egy hónapja van az hogy ha én kezdeményezek akkor vissza utasít. ( Pl : nézzük a filmet, most filmezünk, stb. ) Régen nem volt gond hogy film közbe, vagy hogy meg lett állítva.
Ha ő kezdeményez akkor mindig van szex. De az én kezdeményezésem mindig vissza van utasítva. Miért van ez? Lehetséges hogy mindig rossz pillanatban próbálkozom?
Tegnap este rám mászott de észrevette egy ideje hogy nem megy annyira nekem a szex, mire én elmondtam neki hogy azért mert azt vettem észre hogy folyamatos jelleggel vissza vagyok fordítva utasítva és ez bántja a lelkem. Mire azt mondta nem tudja miért van így ez de gondolkodni fog rajta.
Kíván mindig azt mondja. Én érzem hogy ez nem ezzel kapcsolódik jelenleg össze. Mert fennáll ez a dolog lassan egy éve. És tudom mikor amiatt utasított vissza.
De ez valahogy más. Mikor ő úgy gondol akkor mehet. De amúgy egyébként nem. Meg rám szól hogy "szívem".
"Ő az erősebbik karakter kettőnk között."
Ezt mind a ketten tudjátok. Ő uralkodni akar. Ha nem hódolsz be neki, akkor változni fogtok, és változni fognak a dolgok is.
"van amikor minden rendben"
Ez nekem kevés lenne.
És ráadásul ha elfogadod, azzal behódolsz neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!