Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú, közepes kapcsolat, vagy új, izgalmas?
Már 5 éve van barátnőm, 1 éve élünk együtt. Szeretem és jól megvagyunk, soha nem volt komolyabb probléma. Kivéve, hogy picit másabbak vagyunk. Ő nagyon sokat mászkál bulizni, ilyenkor elég sok pasi is ott van, és én nem mehetek vele, mert a kollégái és csapat buli. Meg ő egy picit szabadabb szellemű és ebből szoktak lenni nézeteltérések.
Pár hónapja megismertem egy lányt, aki nálunk gyakornok. Nagyon aranyos, jó lélkű, nem bulizós, nem kicsapongó, de mégis nagyon életrevaló, határozott véleménye van a dolgokról (szinte mindenben ugyanaz, mint nekem), de ennek ellenére mindig nyitott más álláspontokra is. És nagyon szép, kis pici csinos csajszi nagyon tetszik.Neki is volt egy komoly párkapcsolata, aminek most lett vége. Bennem meg most kavarognak a gondolatok, nagyon szeretnék komolyabban megismerkedni vele, de nyilván nem így, hogy kapcsolatban vagyok. Lehet megbánnám a szakítást, de attól félek ha nem lépek, valaki más mellett lesz újra és talán sosem lesz még egy esélyem nála. Szerintem randizna velem, úgy tűnik kedvel engem nagyon. Ti mit csinálnátok? Aki hasonló helyzetben volt mesélnek róla?
Tehát jobban bejön az új csaj. Szerintem az a korrekt, ha dobod a mostanit.
Te féltékeny típus vagy(a kérdésből látszik), tehát a mostanival nem lenne esélyed normális kapcsolatra sosem. Fölösleges húzni a dolgot, mert ez csak egymás idejének rablása. Ő végre mindenkivel le tud feküdni bűntudat nélkül, neked meg legalább lesz esélyed normális párkapcsolatra.
Ha nem lenne új csaj a képben, akkor is az lenne a korrekt, ha szakítanál a mostanival. Szerintem.
Gondolom fiatalok vagytok.
Én ennyi alapján amit leírtál, megpróbálnám az új lánnyal.
De ezt neked kell eldöntened, ki felé húz jobban a szíved. 🙂
Ha már gondolati szinten megszületett ez benned ki fogja rágni magát onnan.
Ha nem szeretnél szrember lenni akkor a mostani kapcsolatot leépíted DE előtte korrekt módon beszélsz erről a bnődnek, hogy értse mi történik.
Alapjáraton nem vagyok féltékeny típus, de a barátnőm ittasan hajlamos kicsit kelletni magát és picit tartok attól, hogy egyszer valamelyik pasi kihasználja az alkalmat és az állapotát.
Nem, évekig szerettem és mindent megtettem a kapcsolatunkért, kettőnk közül ő volt mindig is a bizonytalanabb. Talán ebbe fáradtam bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!