Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexmentes és érintkezés mentes kapcsolatban a férfinem meddig lesz ingerült?
Figyelt kérdés
2022. okt. 21. 00:16
11/41 anonim válasza:
A kapcsolatok túlnyomó része ilyenné válik, főleg ha már házasok. Nálunk a fél év sem ritka. Szexmegvonás, idomítás. Na ezért vannak tele a társkeresők házas meg kapcsolatban lévő férfiakkal. Nagyon helyesen! A komplett férfinem arra a 20-30%-nyi nőre pályázik, akik hajlandók szexelni.
12/41 anonim válasza:
Én 9 éve vagyok együtt párommal, de mindennap szexelnék, elege is van már belőle. Most azt mondta, ha leszopom megd.g megint. Hát elment aludni... Kb. úgy viselkedett mintha megakarnám erőszakolni. Ilyen is van
13/41 anonim válasza:
Nem tudnak szexelni. Olyanokkal nem akar egy nő lefekudni csak, aki rossz az ágyban. Az menjen is 11.
15/41 anonim válasza:
Sokszor én is inkább lefekszem aludni minthogy bebújjak a nejemmel az ágyba. Néha még horkantok is párat, hogy azt higgye mélyen alszom.
16/41 anonim válasza:
Addig lesz ingerült amíg nem talál magának mást helyetted.
17/41 anonim válasza:
13. Tudjuk, minden nő szexőrült, káprázatos szexuális intelligenciával és technikával. Csak is a férfiak a bénák! Érdekes, nekem kb. 30 kapcsolatom volt, van tapasztalatom. Az a nő aki szerette a szexet az kereste a lehetőséget, aki meg nem az meg kerülte. Pedig mindegyiknél aktív voltam, figyelmes és nyitott. Hagyjuk már a buta sztereotípiát hogy mindenről a férfi tehet!
18/41 anonim válasza:
Ne haragudj de akivel nem akar lefekudni egy nő az nem véletlenül van.
19/41 anonim válasza:
Az is lehet, hogy semmi baja nincs veled, csak van valaki a hátad mögött, akivel szexuálisan jobban elvan.
20/41 anonim válasza:
Szerintem a 1 hónap pont az az időszak, ami még kibírható, utána meg ha látod, hogy a párod szenved miatta, bizony elmenni szakemberhez megnézetni magad, ha nincs kézzelfogható oka (pl. megerőszakoltak nemrég, hüvelyi fertőzés stb.). Amúgy meg hogy ki meddig bírja, attól függ, mennyire nagy szexuálisan az étvágya, az meg teljesen változó... és egyik férfi sem rosszabb, mint a másik, azért mert épp aszexuális vagy mert magas a libidója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!