Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől olyan rossz ember lennék?
Mivel már saját lakásban élek, illetve az anyagi helyzetem megengedi, havi rendszerességgel szoktam a helyi menhelynek adományozni szükséges dolgokat, vagy pénzt.
Egyrészt tudom, hogy jó helyre kerül mivel 6 éve járok oda folyamatosan kutyákat sétáltatni, másrészről én nagyon sokat köszönhetek az állatok szeretetének, nagyon sokszor segítettek át a mélypontomon.
A barátnőm megkérdezte, hogy nem-e adományozok egy emberekkel foglalkozó alapítványnak, ahol ha jól láttam hajléktalanok segítésével foglalkoznak, illetve fogyatékkal élőkkel és mivel Ők is gyűjtést indítottak, biztos szükségük van rá.
Én meg rávágtam, hogy biztos, hogy nem, sőt ha rajtam múlna, akkor minden támogatást az állatoknak adnék.
Az a helyzet, hogy a barátnőm nem tudja átérezni, hogy mennyire szeretem az állatokat, nem vagyok ember gyűlölő, de úgy gondolom, ha már az én pénzemről van szó, akkor azt annak adok akinek akarom, Ő segíthet az embereknek, én segítek az állatoknak ennyi.
Mégis azt érzem, hogy haragszik rám egy picit most, ez tényleg annyira gázos?
Egyetértek veled.
Én mondjuk sajnálom az embereket is, de róluk gondoskodni a mindenkori kormány KÖTELESSÉGE lenne, nem magánemberek könyöradományaiból kellene megoldani.
Adománnyal én is csak kisállatmenhelyeket meg vadállatmentőket támogatok. A többi állambácsi feladata, fizetek épp elég adót.
11.
Majd fogsz még többet, ha tovább romlik az ország gazdasága.
Es az biztos az allatmenhelyek miatt lesz, teljesen osszefuggesbe hozhato vele
Nagyon sotet vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!