Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak, ha már kihűlt a kapcsolat, de szeretem? 21/l 24/f
Ne maradj rossz kapcsolatban, megértem, hogy nagyon nehéz, hiszen attól még emberkent szereted és nem akarod elveszíteni. Ha úgy érzed, ez a kapcsolat neked és igazából neki sem jó, hiszen mindketten megérdemlitek, hogy olyan kapcsolatban legyetek, ahol van kémia, akkor szakítani kell. Felnőttetek, változatok, fejlődtök, és ez természetes, hogy a kapcsolat nem mindig fejlődik ennek megfelelően. Ilyenkor el kell engedni.
És az élet kiszámíthatatlan, lehet később újra tudtok barátok lenni, de szakítás után biztos, hogy időre lesz szükségetek.
Hát szerintem itt egyszerűen arról van szó, hogy magasabb szintre kéne emelni a párkapcsolatot. Ha jól értettem, nem várod a találkozókat, tehát nem éltek együtt.
Én megpróbálnek összeköltözni, hátha az felpezsdíti a dolgokat, ha nem megy akkor vége
5) ha nem akar annyit vele találkozni, miért költözne vele össze??? Úristen!
Persze, meg gyereket is vállaljanak, hátha az majd megmenti a kapcsolatot.
Ez a legnagyobb marhaság amit el lehet követni, ha nem érzed jól magad a kapcsolatban.
Nehéz lesz kérdező és először fájdalmas, de hosszútávon ez a legjobb mindkettőtöknek, ha szakitotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!