Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább azután amit mondott?
Nos az utóbbi időben felszedtem pár kilót ezt én is tudom, engem is zavar.
Már két hete nem volt szex és rakerdeztem miért, mire az volt a válasz hogy állítólag az utolsó alkalommal osszeert a hasunk (én voltam felül vagyis inkább az enyém lógott rá) és ez neki kellemetlen volt, de azon gondolkozott az elmúlt 2 hétben hogy ezt hogyan mondja el és csak azért nem voltunk együtt, nem azért mert nem kívánna.
Engem ez nagyon mélyen érintett és fogalmam sincs hogyan folytassuk ezt tovább mert tudom hogy így ha szexelnenk folyamatosan azon járna az agyam hogy hogy nézek ki, biztosan most is undoritonak tart és képtelen lennék ezt így élvezni.. Ti mit tennétek?
Én vele beszélnék az itteni ötletelés helyett.
Tudod, amit pàr kilóként emlegetsz, lehet 1, de 15is.
Elàrulni nem fogod, mi meg nem tudjuk, h a palid mennyire toleràns ezzel kapcsolatban.
Kommunikàció.
1-es, 1 kg felszedésétől nem lógna rá a hasa a partnerére, ebben gondolom egyetértünk.
Az ilyen eufémisztikus "felszedtem pár kilót" kifejezések általában azt jelentik, hogy alaposan kikerekedett a leányzó, egészen más alakja lett.
Mit tennék?
Hát fogyókúráznék, sportolnék, mihamarabb megszabadulnék tőle.
Neked ez nem egyértelmű?
#3 neked nem egyértelmű hogy nem életmódbeli tanácsot kértem hanem párkapcsolatit?
Képzeld fogyni nem lehet egyik napról a másikra. És amég fél év vagy egy év vagy ki tudja mennyi idő alatt lefogyok esetleg akarunk szexuális életet élni közben is valahogy. Döbbenet, mi?
A problémám az hogy azután amit mondott nem tudom nekem hogy menne.. Sajnálom hogy nem sikerült értelmezni, pedig elég magyarul írtam. Tudom hogy a gyakori népe ilyen hogy látok egy kis lehetőséget kötözködni akkor máris élek vele de tartogasd ezt másnak, köszi.
Engem aki nem fogad el plusz pár kiloval, az miatt lehet direkt zabálnék is.
Az erdemli csak meg a bombanőt, aki szeret akkor is, ha kócos vagyok, beteg vagyok, vagy felszedtem pár kilót.
Tudom hogy szeret. Tudom hogy 120 kilosan is szeretne.
De azt is tudom hogy a szexuális vágy egy másik dolog...
De mondom igazság szerint nem tudom azzal hogy áll mert ellentmondásosan beszél.
Viszont én sem tudom hogy állok vele vagy hogy kellene ezek után. Mert ha most együtt lennénk csak arra tudnék gondolni hogy nem tetszek neki meztelenül..
Ha nem vágyik rád, gebén se vágyna. De próbáld ki. Teszteld le. Legyen benned megfelelési kényszer, ne egyél, edz látástol mikulásig, aztán majd rájössz hogy ha a súlyod megfelelő akkor meg majd beleköt másba és soha nem lesz vége annak hogy azt vetítse rád hogy te kevés vagy neki.
Nekem ez nem lenne szerelem, en nem hinném ebbol azt hogy szeretne, de te tudod.
"azon gondolkozott az elmúlt 2 hétben hogy ezt hogyan mondja el és csak azért nem voltunk együtt, nem azért mert nem kívánna."
Szerintem nagyon nem mond igazat. Egész jól bírta 2 hétig, és nem őszinte veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!