Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van bennem egy félelmem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van bennem egy félelmem attól, hogy a barátom elhagy?

Figyelt kérdés

Mindig belegondolok abba, hogy mennyivel stabilabb és biztosabb azoknak a kapcsolatuk, akik már házasok, és ott van már egy ilyen összetartozás, hogy ott vannak a gyerekek stb. Meg hogy mennyivel jobb ha valakire azt mondják itt a feleségem, és nem a barátnőm.

Az exemben is csúnyát csalódtam, velem nem akart együtt lenni, de 1 évvel azután hogy elhagyott más nőt feleségül vett 4 hónap után, úgy hogy állítólag teherbe esett az exemtől. Én addig egyedül voltam, és nagyon rossz volt. Bennem is megvan az az érzés, hogy itt vagyok 28 évesen, és már én is szeretnék valakihez tartozni.

Még abba is belegondolok, hogy az exem feleségnek is mennyivel jobb, mert őt már nem fogja ott hagyni, mint engem 4 hónap után. Hogy ott már ott van a kapocs a házasság, és a gyerek, és hogy mennyivel jobb lehet nekik, mennyivel boldogabbak lehetnek.

Én meg a barátommal még 1 év járás után sem élünk együtt, és persze nem is volt eljegyzés, tehát mivel minket nem össze semmi a barátom engem simán ott hagyhat.

2022. okt. 18. 23:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
33%

Magadban nem bízol. Pedig a kani megtartásának alapjai egyszerűek, figyelj!

1.: Üres puttony.

2.: Teli has.

3.: Legyél ott, de ne legyél sok!

4.: Ne vegyél mindent észre, és pláne ne tedd szóvá!

Szívesen!

2022. okt. 18. 23:14
 2/19 anonim ***** válasza:
47%

Remélem tudod, hogy ez gyakorlatilag semmit jelent önmagában.

"hogy mennyivel stabilabb és biztosabb azoknak a kapcsolatuk, akik már házasok, és ott van már egy ilyen összetartozás, hogy ott vannak a gyerekek stb. Meg hogy mennyivel jobb ha valakire azt mondják itt a feleségem, és nem a barátnőm."

Persze jól hangzik és hogyha mind a két fél úgy gondolja akkor tök jó dolog, hogy "itt a feleségem", de ez csak akkor működik, ha mind a két fél komolyan is gondolja.

"Még abba is belegondolok, hogy az exem feleségnek is mennyivel jobb, mert őt már nem fogja ott hagyni, mint engem 4 hónap után"

Ez koránt sem biztos.

Azt mindenképpen értsd meg, hogy attól még, hogy hivatalossá teszitek és születik gyereketek a kapcsolat ugyanúgy tökre tud menni és ugyanúgy szét tudtok menni. Nézd meg, hogy hány szülő neveli a gyerekét egyedül. Persze megértem, hogy te ezeket úgy gondolod, hogy életre szóló kötelék, de elsülhet rosszul akkor is, ha ezek megvannak és akkor is, ha nincsenek.

2022. okt. 18. 23:22
 3/19 anonim ***** válasza:

"Mindig belegondolok abba, hogy mennyivel stabilabb és biztosabb azoknak a kapcsolatuk, akik már házasok, és ott van már egy ilyen összetartozás, hogy ott vannak a gyerekek stb."

Én ezen csak ámulok.. Mintha a házasság csupa habostorta lenne. Az a baj, hogy a házasságot eszményíted. Egyáltalán nem stabilabb meg biztosabb. A házasság semmire sem garancia. Ugyanúgy el tud hagyni, meg tud csalni aki olyan.

"Az exemben is csúnyát csalódtam, velem nem akart együtt lenni, de 1 évvel azután hogy elhagyott más nőt feleségül vett 4 hónap után, úgy hogy állítólag teherbe esett az exemtől."

Szerintem ne foglalkozz ezzel. A mostani pároddal foglalkozz, ne a múltba tekingess.

"Még abba is belegondolok, hogy az exem feleségnek is mennyivel jobb, mert őt már nem fogja ott hagyni, mint engem 4 hónap után. Hogy ott már ott van a kapocs a házasság, és a gyerek, és hogy mennyivel jobb lehet nekik, mennyivel boldogabbak lehetnek."

Túl sokat foglalkozol az exeddel meg a múlttal. Engedd el ezeket a lehúzó gondolatokat. Ő életük, neked ehhez már nincs közöd. Ez megint olyan, hogy azt gondolod a házasság nem sülhet el balul. Senki sem tudja mit hoz az élet.

"Én meg a barátommal még 1 év járás után sem élünk együtt, és persze nem is volt eljegyzés, tehát mivel minket nem össze semmi a barátom engem simán ott hagyhat."

Ne hasonlítgasd a kapcsolatod más kapcsolatához. Mi az, hogy nem köt össze semmi?? Ha még nincs a házasság a képben, akkor az egyenlő a semmivel? Ez nem így van. Nem ettől függ hidd el.

2022. okt. 18. 23:37
 4/19 anonim ***** válasza:
72%

1000x már kiírtad, nem is elemezném!

Sürgősen keress pszichológust, nagyon rossz, ahogy gondolkodsz, tönkre fogja tenni a jelenlegi kapcsolatodat is.

2022. okt. 18. 23:55
 5/19 anonim ***** válasza:
Nulla az önbecsülésed. Ezen kéne dolgoznod szakember segítségével, feltárni, hogy miért függsz ennyire a pasiktól érzelmileg.
2022. okt. 19. 00:53
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is régóta olvasom a kérdéseid.

Valahogy azt eddig nem tudtam, hogy van párod.

De szereted egyáltalán? Vagy mi ez a mánia az exedről amikor már 1 éve van párod?

2022. okt. 19. 01:03
 7/19 anonim ***** válasza:
0%
Amigy van valami oka annak, hogy nem koltoztetek meg ossze?
2022. okt. 19. 06:19
 8/19 Noren1989 ***** válasza:

Hàt, babàm, csoda, h elviselnek.

Ezeket a gondolatokat am mélyen magadba temeted, kimondani sem mered, ugye?

Anyàdék se szerettek, csonka csalàdban nőttél fel?

2022. okt. 19. 07:36
 9/19 anonim ***** válasza:
Na és ha elhagy akkor mi van? Életképtelen vagy nélküle? Tini kategória, vagy egy totál éretlen személyiség kérdése.
2022. okt. 19. 08:30
 10/19 A kérdező kommentje:
Én nem írtam ki korábban erről kérdést, lehet valaki más írt ki hasonlót. A barátomnak erről nem beszéltem, azt mondta egyszer majd akar házasságot, és majd gyereket is, ennyit beszéltünk. Összeköltözni pedig anyagiak hiányában nem tudunk.
2022. okt. 19. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!