Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat nyomkodod a mobilod, fèrjem beszòlt, jogos??
Mintha én írtam volna
Szintén, hang van rajta, ha csippan rá nézek, ha épp nem a gyerekkel vagyok, vagy főzök
Minden nap-másnap friss főtt étel, takarítok, a lányom hordom fejlesztésre, baba mama klubba, barátnőmhöz (szintén van egy kislánya)
Viszont ha itthin vagyunk, én is sokat nyomkodom, ha a lányom játszani akar azonnal reagálok, megyek vele
Ha párom itthon van, nem nagyon használom, inkább csak este, és akkor mikor a lányom alszik délben
Külső szemmel soknak tűnhet, viszont ezek inkább sokszor pár perces kis telefonozások, kapcsolattartás, szórakozás
Lassan 2éves kislány anyukája
Nehéz ezt így megmondani, látni kéne.
Viszont aki lát - például egy kis gyerek - csak annyit lát, hogy szinte minden percben a telefonba bambulsz, és néha esetleg ki lehet zökkenteni.
Ha ő ezt tanulja meg normális viselkedésnek, abból nagy baj lesz.
Néha magadtól is kéne menni hozzá, nem? Olyankor, amikor éppen nem kell etetni, vinni, fürdetni, stb...
azért, hogy lássa: ott tudod hagyni a telefont akkor is, ha nem kötelező.
A szabad időd hány %-a megy telefonon, illetve egy nap mennyi az az idő, amikor ébren vagy és nem telefonozol?
Az olvasást pont ideje lenne elkezdeni, méghozzá addig a telefont lehalkítva!
Ha egy nap nem bírod ki hogy ne mobilozz, akkor bizony függő vagy. Ha ellenállhatatlan vágyat érzel h megnezd a mobilod, és nem bírod ki hogy ha végeztél a melóval, ránézz, akkor függő vagy.
Látod, már könyvet sem olvasol.
Én is az vagyok, a gyakorisok 99,9% a az. A modern emberek okostelefonnal mind azok.
Szoritsd határok közé a használatát, ne írj vissza azonnal és este se használd.
Nekem is ezt kéne tennem, de én sajna függő vagyok.
"Lènyeg az, hogy kb egèsz nap.megy a wifim, elèrhető vagyoky sokszor ránèzek, olvasgatok. Na de nem vagyok függő (szerintem) pl.sokszor ha kimegyünk bent hagyom, nem viszem magammal a budira is, ellemben a fèrjemmel, aki ott is játszik meg mèg evès közben is tiktokozik nèha"
Ez eléggé kettősmérce. Ő is ugyanúgy telefonozik, sőt még a wc-re is azzal megy, evés közben is nyomkodja, de neked meg beszól, hogy te miért telefonozol. Holott ő is űzi az ipart rendesen....
"Minden nap foglalkozom a kicsivel, játszunk, mesèt olvasok este, 2 òra napi sèta megvan, leveleket szedünk, boltba járok vele, friss kaja van minden másnap, takarìtok, tudom vègezni a dolgom, rend van, sportolok, adok magamra, van sex, nèha sütök, kedveskedek a fèrjemnek, nèha mèg a kajá is kiszedem elè, teával váromy mire megèrkezik, s hármasban vacsizunk... Nem gondolom, hogy bármi rovására menne a telefon nyomkodása."
Foglalkozol a kicsivel, törődő vagy, rendbe tartod a házat. Nekem ez jön le az írásodból. Nehogy már ne engedhesd meg magadnak, hogy telózz néha. Ez nem függőség. Az lenne függőség, mikor pl nem takarítanál, mert telóznál helyette vagy a gyereknek is azt mondanád, mikor szól, hogy "most anya nem ér rá". Na az függőség lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!