Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sokat nyomkodod a mobilod,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat nyomkodod a mobilod, fèrjem beszòlt, jogos??

Figyelt kérdés
Lènyeg az, hogy kb egèsz nap.megy a wifim, elèrhető vagyoky sokszor ránèzek, olvasgatok. Na de nem vagyok függő (szerintem) pl.sokszor ha kimegyünk bent hagyom, nem viszem magammal a budira is, ellemben a fèrjemmel, aki ott is játszik meg mèg evès közben is tiktokozik nèha, rá is szòltam, húzta a száját. Tèny ès valò, re geteget dolgozik, 6- kor este ha hazaèr fogllakozik a gyerekkel, rendet rak nekem a konyhában, nagyon segìtőkèsz meg minden. Tèny, gyakran nyomkodom, ìgy tartom a kapvcsolatot a barátaimmal stb. Olvashatnèk is, már tervben van, de valahogy mindig leköt a telò. Fèrjem beszòlt, mert hogy èn rögtön visszaìrok messengeren szinte (nem mindig), fent vagyok egèsz nap 2 èves mellett. Na de.. Minden nap foglalkozom a kicsivel, játszunk, mesèt olvasok este, 2 òra napi sèta megvan, leveleket szedünk, boltba járok vele, friss kaja van minden másnap, takarìtok, tudom vègezni a dolgom, rend van, sportolok, adok magamra, van sex, nèha sütök, kedveskedek a fèrjemnek, nèha mèg a kajá is kiszedem elè, teával váromy mire megèrkezik, s hármasban vacsizunk... Nem gondolom, hogy bármi rovására menne a telefon nyomkodása, ugyanúgy èlünk szinte, mint gyerek előtt, nem úszik a lakás. Persze, lehet rossz pèlda a kisfiam előtt, hogy gyakran ránèzek, nyomkodom, de vele is foglalkozom ennek ellenère. Kicait jogtalannak èrzem ezt. Ha a kisfiam hìv, szòlìt, reagálok, nem bambulok bele vagy ilyesmi. Ti hogy vagytok ezzel, anyukák, akiknek már hiányoznak az emberi kapcsolatok, a munkahely? Gáz ez? Rossz pèlda vagyok?
2022. okt. 18. 21:15
 1/6 anonim válasza:

Mintha én írtam volna

Szintén, hang van rajta, ha csippan rá nézek, ha épp nem a gyerekkel vagyok, vagy főzök

Minden nap-másnap friss főtt étel, takarítok, a lányom hordom fejlesztésre, baba mama klubba, barátnőmhöz (szintén van egy kislánya)

Viszont ha itthin vagyunk, én is sokat nyomkodom, ha a lányom játszani akar azonnal reagálok, megyek vele

Ha párom itthon van, nem nagyon használom, inkább csak este, és akkor mikor a lányom alszik délben

Külső szemmel soknak tűnhet, viszont ezek inkább sokszor pár perces kis telefonozások, kapcsolattartás, szórakozás

Lassan 2éves kislány anyukája

2022. okt. 18. 21:23
 2/6 anonim ***** válasza:
28%

Nehéz ezt így megmondani, látni kéne.

Viszont aki lát - például egy kis gyerek - csak annyit lát, hogy szinte minden percben a telefonba bambulsz, és néha esetleg ki lehet zökkenteni.

Ha ő ezt tanulja meg normális viselkedésnek, abból nagy baj lesz.

Néha magadtól is kéne menni hozzá, nem? Olyankor, amikor éppen nem kell etetni, vinni, fürdetni, stb...

azért, hogy lássa: ott tudod hagyni a telefont akkor is, ha nem kötelező.

A szabad időd hány %-a megy telefonon, illetve egy nap mennyi az az idő, amikor ébren vagy és nem telefonozol?

Az olvasást pont ideje lenne elkezdeni, méghozzá addig a telefont lehalkítva!

2022. okt. 18. 21:52
 3/6 anonim ***** válasza:
72%

Ha egy nap nem bírod ki hogy ne mobilozz, akkor bizony függő vagy. Ha ellenállhatatlan vágyat érzel h megnezd a mobilod, és nem bírod ki hogy ha végeztél a melóval, ránézz, akkor függő vagy.

Látod, már könyvet sem olvasol.

Én is az vagyok, a gyakorisok 99,9% a az. A modern emberek okostelefonnal mind azok.

Szoritsd határok közé a használatát, ne írj vissza azonnal és este se használd.

Nekem is ezt kéne tennem, de én sajna függő vagyok.

2022. okt. 18. 21:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Tölts le olyan alkalmazást, ami monitorozza a mobil használatát, grafikont készít, legtöbb ki is írja ha kóros mennyiségűt használod!
2022. okt. 18. 21:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Digitális detox könyv
2022. okt. 18. 22:00
 6/6 anonim ***** válasza:
25%

"Lènyeg az, hogy kb egèsz nap.megy a wifim, elèrhető vagyoky sokszor ránèzek, olvasgatok. Na de nem vagyok függő (szerintem) pl.sokszor ha kimegyünk bent hagyom, nem viszem magammal a budira is, ellemben a fèrjemmel, aki ott is játszik meg mèg evès közben is tiktokozik nèha"

Ez eléggé kettősmérce. Ő is ugyanúgy telefonozik, sőt még a wc-re is azzal megy, evés közben is nyomkodja, de neked meg beszól, hogy te miért telefonozol. Holott ő is űzi az ipart rendesen....

"Minden nap foglalkozom a kicsivel, játszunk, mesèt olvasok este, 2 òra napi sèta megvan, leveleket szedünk, boltba járok vele, friss kaja van minden másnap, takarìtok, tudom vègezni a dolgom, rend van, sportolok, adok magamra, van sex, nèha sütök, kedveskedek a fèrjemnek, nèha mèg a kajá is kiszedem elè, teával váromy mire megèrkezik, s hármasban vacsizunk... Nem gondolom, hogy bármi rovására menne a telefon nyomkodása."

Foglalkozol a kicsivel, törődő vagy, rendbe tartod a házat. Nekem ez jön le az írásodból. Nehogy már ne engedhesd meg magadnak, hogy telózz néha. Ez nem függőség. Az lenne függőség, mikor pl nem takarítanál, mert telóznál helyette vagy a gyereknek is azt mondanád, mikor szól, hogy "most anya nem ér rá". Na az függőség lenne.

2022. okt. 18. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!