Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás lenne a jó megoldás?
Nekem úgy tűnik, hogy te inkább attól félsz, hogy valóban komoly kapcsolat lesz ebből és akkor már nehezebben tudsz kilépni.
Vagy most csak a jó dolgokat írtad le, de valamiben hiányérzeted van és nem látod úgy, hogy ő lenne az igazi.
Tehát csak kitaláltad, hogy biztosan megcsalna, hogy megmagyarázd magadnak, hogy miért akarsz szakítani.
Jobb ha szakitasz
Szegeny lany ... Meg csak 3 hete vagytok egyutt full rendes kedves veled te meg indokot keresel h lepattintsd ... Mert neked nem eleg jo a csaj viszont a felelosseget nem valalnad a dontesert inkabb krealsz egy indokot
Van egy kolléganőm, nagyon kedvelem. Szép, vonzó csaj női szemmel is. Van egy párja. Úgy tudom, hogy hűséges. Viszont minden pasival nagyon közvetlen, flörtölős stílusban beszél, teszi magát, a mozdulatai olyanok, mintha azt sugallná, megdurranthatná bárki. A pasik csorgatják rá a nyálukat rendesen, hozzá érnek, átkarolják, és neki ez természetes. Sok pletyka is születik rendszeresen, hogy jóba van ezzel-azzal.
A hivalkodó viselkedése miatt én is nehezen tudom elképzelni, hogy nem megy félre, pedig kedvelem őt. Ő váltja ki a viselkedésével ezt a véleményt. Pedig nekem aztán teljesen mindegy, mit csinál a magánéletben. A pasijának viszont nehéz lehet így megbízni benne, én ezt megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!