Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, mit tegyek?
Ez egy nagyon nehéz kérdés.
Még talán túl fiatal ahhoz, hogy belássa, hogy a szüleitől minél előbb el kell költözni.
Én 27/N depressziós nő vagyok, diagnosztizáltan, és ilyenkor hatalmas részben a család miatt szenved az ember. Írtad, hogy nem fejted ki, de otthon kellett maradnia, és kihasználják.
Ebből csak úgy tud kijönni, ha elszakad, elköltözik.
Addig pedig úgy, hogy ha minél több apró dolgot tesz az életében. Ajánlom Jordan Peterson klinikai szakpszichológus előadásait, youtube-on is elérhetőek, nekem nagyon sokat segített a depresszió elleni küzdelemben. Nagyon sokat.
A csoda nem jön úgy, ha az ember bezárva ül, új barátok kellenek neki, új társaság, munka, egyetem, környezetváltozás, új hobbi.
Ezek elérhető dolgok, akár az is lehet, hogy közösen valami olyan programra mentek, amikor találkoztok, ahol új barátságokra tehet szert ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!