Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitkéne tennem ilyenkor?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel kb 2hete ismerkedtem meg,minden nagyon jó stb.Én az első perctől kezdve többetakarok mint barátság.Aztmondta hogy azért nemakar többet mert fél hogy ha mégsem jó akkor elveszít mint barátot,bár ígyis úgyis mert utána kétlem hogy fogunk beszélni vagy bármi.Elvileg hétvégén találkozunk,azért mégis más élőben beszélni.De nemértem hacsak barátként gondol rám miért akarja hogy lemenjek hozzá?Én legalábbis nemszoktam haverokat hívogatni hozzám,főleg akit szinte alig ismerek.Elmenjek és majd kiderül?
2010. szept. 27. 17:22
 1/4 Moszuke ***** válasza:
talán vállalja a kockázatot hogy elveszít mint friss barátot és összejön veled. logikus nem?
2010. szept. 27. 17:25
 2/4 anonim ***** válasza:

pontosan, menj el...lhet, hogy csak meg akar ismerni vagy valami...reméljük nem bérgyilkos..ha meg igen, így jártál:))

viccet férretéve, tudod próba szerencse:)

2010. szept. 27. 17:26
 3/4 A kérdező kommentje:
épp ezt kéne elérni hogy inkább próbáljuk meg,ennyi idő alatt ugyselett akkora nagy barátság és én ugysetudok rá úgy tekinteni szóval....
2010. szept. 27. 17:32
 4/4 A kérdező kommentje:
és ha elmondom neki most? mert ha aztírja hogy most így nemtudja akkor oké akkor lemegyek és beszéljük meg élőbe mert fölösen kárlenne lemenni meg elég sok pénzbe is van az utam stb..
2010. szept. 27. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!