Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha mindenhová a te autóddal mennétek és nem szállna be az útiköltségbe?
Figyelt kérdés
2022. okt. 16. 14:02
11/16 anonim válasza:
Ha lenne autóm, azért lenne, mert vállaltam a fenntartási költségeit. Ha szerinted miatta többet használod, szólj neki. De sztem nem mindegy, hogy elmentek hétvégén a Tescoba, ahova amúgy is mennél, vagy kéthetente el kell furikáznod a szüleihez Debrecenből Szombathelyre.
13/16 Sunshinedoll válasza:
Egyrészt nő vagyok, így erre elég kicsi az esély, másrészt ha zavarna, akkor nem ajánlanám fel, hogy menjünk az autómmal.
14/16 anonim válasza:
Az elozo parom kocsival jart mindenhova es soha nem fordult meg a fejebe,h kifizettesse a benzint!!
15/16 anonim válasza:
Engem abban az esetben zavarna, ha utasítgatna, hogy hova fuvarozzam a popóját. Egyéb esetben, ha együtt megyünk bizonyos helyekre vagy ha én ajánlom fel, nem zavarna.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2022. okt. 18. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!