Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt valakivel hasonló?
Sziasztok!
Elég fura a helyzet. Két évvel ezelőtt egy év után szakítottam az akkori barátnőmmel, aminek az volt az oka, hogy az anyja, nincs jobb szó rá, gyűlölt az első találkozástól fogva (szerintem azért, mert nincs diplomám, "csak" jól kereső "tróger" ács vagyok). Módszeresen ellenem hangolta, a végén már azzal jött az exem, hogy fél, nehogy túl durva legyek vele szex közben, mert minden férfi ösztönösen ilyen... Nagy nehezen elmondta, hogy honnan vette ezt. Kedves "anyukája" eközben kerítősködött is, és összehozott a lányának egy frissen végzett jogászt. Vele amúgy az exbarátnőm le is feküdt, amíg még együtt voltunk. A megcsalást nagyon nem szeretem, undorítónak találom, dühömben az exbarátnőmet és az anyját is undormánynak neveztem, amikor szakítottam a csajjal. Utána amúgy akivel összejött (a jogász) meg is keresett, hogy a stílusért kérjek bocsánatot, mert meg fogom bánni... Nem kértem.
Ma írt nekem a csávó facebookon (nem vagyunk ismerősök amúgy, de megtalált), hogy szeretne beszélni velem, komoly dologról van szó, de biztosít, hogy nem akar rosszat. Ragaszkodik a személyes találkozóhoz. Nem tudom, hogy találkozzak-e vele, a kíváncsi természetem afelé hajt hogy igen, de nagyon fura ez az egész...
Na most reggel írtam neki, hogy délután egy sör belefér, nem ellenkezett, hogy az általam mondott helyen legyen. Mondtam, hogy csak vele találkozom, azt mondta, hogy természetes.
Szerintem vagy szakítottak, vagy válságban van a kapcsolatuk
Sziasztok!
Na végül találkoztam az "utódommal". Látszhatott rajtam, hogy jobb meggyőződésem ellenére vagyok otg, mert azzal kezdte, hogy nem akar rosszat.
Tanácsot kért, hogy hogyan kezelje azt, hogy a barátnőjét "anyóspajtás úgy rángatja, mint egy rongybabát", meg hogy ellene hangolja a lányát. Idézet a csávótól. Mivel én egy évig bírtam, úgy gondolta, hasznos lehet, amit mondok.
Azt válaszoltam, hogy a legjobb menekülni az ilyen kapcsolatokból, mert elfajzott, undorító szakítás/válás lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!