Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha erre kérdésre ezt a választ kaptam a páromtól, akkor az mennyire jó jel?
Mennyire tart engem jó pasinak?
Csak egy nagy sóhajt volt a válasz.
Miért lennél jó pasi? Nem sértésből!
- Van kockás poci?
- Méretes bré?
- Lóvé?
- Menő meló?
szerintem is elkerülő válasz volt, nem akart hazudni
és nem túl jó jel ez a sóhajtás
mert oké, nyilván senki sem tökéletes, mindenkinél van szebb, okosabb, műveltebb, jobb dumájú, jobb humorú, stb. - szóval #4-es, nem kell a bradpitt-ekkel versenyezni
de azért na, akivel összejön, azt alapvetően azért tartsa már jó pasinak, ez nem olyan hatalmas igény. enélkül szerintem szimpla megalkuvás a dolog (vagy azt tudom még elképzelni, hogy amikor összejöttetek, még jó pasinak tartott, csak azóta megváltoztál)
"Szerintem ez egy ilyen "ha szerinted nem tartanálak a legjobbnak, akkor veled lennék?" válasz volt"
ha így gondolná, akkor az ezernyi félreértésre okot adni képes sóhajtás helyett ezt így szó szerint elmondta volna, hogy megnyugtassa az aggodalmaskodó párját.
szóval nem.
#6 Az én bevallottan hülye mániám a "drágáám, szereeetsz?" folyamatos kérdezgetése. Én is ilyen sóhajt kaptam korábban (meg "Nem, bmeg, poénból lakom veled"-et), most már megszokta :D
Nem tudjuk, hanyadszorra kérdezi ezt, vagy hasonló kérdést a kérdező, vagy mennyire hitte a barátnője kamu-kérdésnek a kérdését (mint ahogy én sem kételkedem a szeretetében, csak szeretem piszkálni ezzel :D)
Az a helyzet, hogy ennyiből kb. semmit nem lehet megmondani. Ez lehet amolyan "mi a francnak kérdezed meg?" jellegű reakció is, de lehet egy amolyan "rohadtul nem vagy jó pasi, de szeretlek" jellegű is.
Persze, ettől még válaszolhatott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!