Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora hatásom lehet rá?
Amikor barátnőmmel megismerkedtem, akkor a 168 centijéhez lehetett kb 68 kiló, ami nála nem számított soknak, mert volt rajta izom is bőven.
Ő soha nem volt elégedett magával, de én mindig éreztettem vele, hogy mennyire tetszik. Nagyjából egy év telt el, és most alulról súrolja a 80 kilót, kb 10 kiló jött fel rá. A külsejével nincs bajom, sőt, felőlem akár 100-ra is hízhatna, mert a kövér nők is tetszenek, viszont az aggaszt, hogy ennyire rövid idő alatt hízott.
A kérdésem az, hogy egy ilyenben mekkora lehet az én szerepem? Ha az első 1-2-3 kiló után nem kezdek el ódákat zengeni arról, hogy mennyire szexi, akkor lehet jobban odafigyelt volna? A jövőben hogy kezeljem, ha tovább hízik?
Jajj, akár én is lehetnek az a lány..
Én is 168 centi körül voltam, 62-66 kilóval, amikor megismertem párom.
Mióta pedig együtt vagyunk (3 éve) feljött vagy 20 kg. Bár párom is hízott bőven. Csapatmunka volt, vagy valami hasonló.. Azt mondják, a szerelem az oka... :D
Beszélj vele. Mondd meg neki, hogy szereted és gyönyörűnek tartod, viszont aggódsz az egészségéért. Mást nem tudsz tenni szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!