Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem merek beszélni a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek beszélni a párommal a vágyaimról (meg eddig egyik partneremmel se), hogyan kellene?

Figyelt kérdés
Nő vagyok. Egy éve vagyunk együtt, ez a leghosszabb kapcsolatom. Voltam jópár fiúval előtti - az önbizalomhiányomat palástoltam ezzel, de sosem esett jól, szinte sosem volt orgazmusom. Nem is tudtam milyen az, amíg a párommal szégyenszemre bevallom tudatmodosított állapotban sikerült. Nagyon azóta sem.. Meg igazából nekem vannak vadabb vágyaim. A párom nem nagyon erőlteti az előjátekot se, én meg nem merem, hát mit szólna akkor ahhoz, amikről “képzelegni” szoktam. Nincs valami sok önbizalmam, szerintem azért nem merek beszélni erről. Hogyan győzzem le a félelmemet?
2022. okt. 12. 22:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy önző kisfiú rúgnàm ki azonnal...
2022. okt. 13. 17:01
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem is említi sosem, hogy legyen előjáték. Az ő részéről se, meg az enyémről se. Eddig nem “mertem” mondani, hogy én mást akarok, nem akarom megbántani, de jó lenne azért élvezni a szexet.
2022. okt. 13. 21:15
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ennek értelmetlen bármiről is beszélni. Drogozni meg végképp nem érdemes miatta. Részemről lapát lenne, igaz nem most, hanem maximum a második tré szex után.
2022. okt. 13. 21:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Itt olvastam egy hasonló kérdést, ott is azt írja, amit te sérelmezel, hogy nem esik jól, nincs orgazmusod...

Oda ezt írtam:

Akkor van ez a helyzet, amit a kérdésben olvashatunk, hogyha a pasi maszturbációs segédeszközként tekint a partnerre... Hiszen nem foglalkozik azzal, hogy a kielégüljön a párja, hanem csak a saját kielégülése hajtja. Hiszen miben különbözik egy maszturbáció meg egy az együttlét? Hogy a másik félnek is örömet akarunk okozni, nem csak magunkkal foglalkozunk!

2022. okt. 13. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!