Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnömmel együtt vagyunk 14 hónapja -komolyan tervezünk- és megkérdeztem milyen gyürü az a kezeden? Azt mondta az exétöl kapta és elég drága. Nekem ez annyira nem tetszik. Söt, kifejezetten zavar. Ki mit gondol? Jogosan kérném, hogy ne hordja?
Figyelt kérdés
Viszont tölem vára eljegyzési gyűrűt, hozzám nönne.2022. okt. 11. 10:32
11/17 anonim válasza:
Bármilyen ékszert be lehet cserélni egy másikra az ékszerboltban.
Csak annyi lenne, hogy összeszedi a régi ékszereit és becseréli valami másra ami megtetszik neki abban az árban. Ha úgy állna hozzád ahogy illik, akkor ezt tenné....
12/17 anonim válasza:
Hát nem tudom. Így most kicsit elgondolkoztam. Én mikor szakítottam exemmel bár csak ezüst gyűrűk voltak de még a karika gyűrűt is beadtam a zálogoshoz. Nem volt nagy értékük. Egy drága gyűrűt nem biztos hogy beadnék. Vagy eladnám jó áron vagy eltenném de nem hordanám az új partneremmel.
13/17 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül kérném arra, hogy olvasztassa be, de az, hogy kézenfogva sétálunk az utcán és ott van a kezén, na az gáz. Be lehet rakni a fiókba is.
2022. okt. 11. 14:20
14/17 anonim válasza:
#13: Ennyi.
Én sem vagyok a beolvasztásnak, megsemmisítésnek, meg hasonlóknak a híve. Egy emlék akkor is emlék, ha már érzelmileg nem mozgat meg, és 110%-osan kizárt, hogy bármit terveznék vele. De a múltam része. Viszont ennek megvan a maga helye. Szépen elfér abban a kis szekrénykében, ahol az ilyesmiket tartom.
15/17 anonim válasza:
Ráadásul buta is a nő. Mondhatta volna, hogy nagynénitől örökölte, vagy a szüleitől kapta. Ebben az esetben nyugodtan hordhatná, és téged se zavar. De valamiért neki fontos volt tudatnia, hogy kitől van, és hogy "drága".
16/17 anonim válasza:
Az én barátnőm is hord egy gyűrűt. Nem is tudja már, hogy kitől kapta. De engem az sem zavarna, ha az exétől kapta volna. Ez csak egy tárgy, egy emlék, semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!