Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, osszejonnetek egy ilyen pasival?
Baratnom ismerkedik egy pasival, akirol tudni kell,hogy kb minden hetvegen beb*aszik, eleg sokszor ugy,hogy vallalhatatlan, neha azt sem tudja,hogy talalt haza, az sem erdekli,ha az utcan maradva varja a reggelt. Koncerteken is szetcsapja magat, akar ugy is,hogy megserul.
Egyebkent hetkoznap normalis, es okos ember, rendes munkahely, normalis lakas, tehat nem putriban lakik.
Hiaba probalom lebeszelni rola,majd azt hiszi,hogy mellette megvaltozik.
Engedjem,hogy tanuljon belole, vagy probaljam eszhez teriteni,hogy ez nem lesz igy jo neki? A vegen ugyis csak szenvedni fog.
1
Mivel allandoan engem kerdezget ezzel kapcsolatban,hogy megis mit csinaljon... De ha ennyire a fejebe vette miert nekem mondogatja a ketsegeit? Sok ertelmet nem latom.
Okos csaj (*irónia*).
A legtöbb nő a p.ncija után megy, csakúgy, mint a legtöbb pasi a farka után. Nincs sok esze a barátnődnek ilyen téred, de nem tudsz vele mit csinálni.
És amúgy ja, mellette majd biztosan megváltozik. Az barátnőd p.cshája nyilván sokkal különb mint a többi nőé. :D
Én egyértelműen kerülném az ilyen csávót, de én már kinőttem a "majd én megváltoztatom" korszakot, és nem egy romantikus regényként tekintek a világra. Szerintem hagyjad, hadd essen pofára. Amúgy is, ha egy nő valaki iránt elkezd érdeklődni, akkor úgyse hallgat senkire, és ha kell, titokban jön össze vele. Te csak tanácsot adj neki, ha kéri. Ezek is formálják később a személyiségét, és kicsit körültekintőbb lesz a legközelebbi ismerkedésnél. Ha egy ilyenen nem esik át, minden boldog-boldogtalannal össze fog állni, mert úgy lesz vele, hogy majd a szerelem ereje megváltoztathatja.
De előtte mondd meg neki, hogy ne kérdezgessen téged erről, mert már elmondtad amit gondolsz, és bosszantó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!