Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnál még egy esélyt? A barátom elvileg meg akar változni.
mert számomra megbízhatatlan.
volt, hogy társkeresőzött mellettem(de csak levelezés szinten)veszekedés. utána az iwiwen napi szinten lesegette az ismerős csajainak a fényképét.veszekedés. utána állandóan flörtölt, szemezett mindenkivel az utcán, a buszon, de még apám fiatal feleségével is. veszekedés. ez utóbbi máig megmaradt.
mindez mellett betegesen féltékeny rám. haverjai előtt lejárat, nehogy azoknak eszébe jusson velem kezdeni.nincs önbizalma. aztán minden csaj izgatja a fantáziáját, de még a tv-ben is egy tusfürdő reklám.
a lényeg, hogy úgy kikészített, hogy szakítottam vele.
és most megígérte hogy megváltozik,
hogy 100%osan bízhatok benne, mindent elmond, törli az iwiwjét is bla bla
nos eddig 1 évig voltam vele, 1 éven át szemétkedett velem
és idős vagyok, nekem már családalapításon kellene gondolkodni, nem dobnálni egymás után a pasikat.
én 28 ő 31
szerintetek?
A pasid ebben is tévedett...
Van ilyen, a párom volt főnöke bepróbálkozott ezzel nálam csak fele ennyit ajánlott!
Természetesen nemet mondtam és egy hét múlva a párom is felmondott nála!
ja és pofára esés már volt neki
az előző nője 5 év múlva dobta a beteges féltékenysége miatt
erre nálam is ilyen
18:32-es felvidított :) vicces
egyenlőre jövőhéttől indul a teszt, akkor kezdjük újra.
olyan van, hogy próbaházasság? mintha hallottam volna ilyet.
egyenlőre ez most egy "próbakapcsolat" lesz.
ne haragudj
nem 18:32-es, hanem
Lurkó
általában a dátumokat figyelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!