Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha beesne a wcbe a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha beesne a wcbe a guriga, és a pasid nem venné észre és elkezdené pumpálni mint az állat?

Figyelt kérdés
2022. okt. 8. 17:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Es nem lehetett volna kiszedni a gurigat a wcbol?
2022. okt. 9. 05:17
 12/25 A kérdező kommentje:
Az volt a gond hogy előbb rá szart és aztán kezdte pumpálni
2022. okt. 9. 05:30
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Te meg végignézted, hogy bedobja a gurigát, rászrik, és elkezdi pumpálni? Vagy mi?
2022. okt. 9. 08:35
 14/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ott mikor szarik
2022. okt. 9. 09:15
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem akkor szóltál neki, amikor beleesett? Gondolom nem szrás közben esett bele neki, hanem előtte te ejthetted bele és húztad le, ami ugye elakadt.
2022. okt. 9. 13:40
 16/25 A kérdező kommentje:
Nem biztos hogy én ejtettem be. Gondolhatod ezt de ettől még nem lesz így
2022. okt. 9. 14:25
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
De akkor honnan tudod, hogy az bele esett és ő rákulázott? De komolyan. 🤔 Azért gondoltam, hogy talán te ejthetted bele, csak nem szóltál neki, mert milyen ciki már. Ilyen esetben én akkoris szóltam volna, mert manapság a dugulás elhárító sem olcsó mulatság és egy napos program amúgy.
2022. okt. 9. 15:19
 18/25 anonim ***** válasza:
Hát ez beszarás 🤣🤣🤣
2022. okt. 9. 15:40
 19/25 A kérdező kommentje:

" De akkor honnan tudod, hogy az bele esett és ő rákulázott? "

Tud beszélni

2022. okt. 9. 15:45
 20/25 anonim ***** válasza:
84%
Hát akkor így jártatok. 😅 Legközelebb pillatson bele a wcbe, hogy éppen mibe akar kakkantani. Egyébként, ha velem (nő vagyok) előfordulna, szrosan is kihalásznám és menne a nagy kukába. Jobb egy kis kellemetlenség rövid ideig, mint utána az, hogy a dugulás elhárítót várd egész nap (szabit kell kivenned) és esetleg a szennyvíz elöntsön. És anyagilag is megterhelőbb.
2022. okt. 9. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!