Kisfarkú férfiak hogy boldogultok kapcsolatok terén?Sok elutasításban/kínos helyzetben van/volt részetek?Csupán érdeklődöm mert énis kis méretekkel rendelkezem 11-12 hosszú vastagság kB 1 üres WC papír guriga.Nővel sajna még nem voltam.
vastagság kB 1 üres WC papír guriga
Aha.
Én nőként írom neked, hogy nem a méret a lényeg (legalábbis nálam) Az első pasim 17-es volt... Hát nem tudott bánni vele (vagy velem...).A következő pasim 13-as volt. Na vele végre volt orgazmusom is. Mikor összejöttünk 30 körül volt, de max 1-2 kósza numerát tudott maga mögött, mert szégyelte a fütyit... Hát adtam neki önbizalmat azzal, hogy jókat szexeltünk... Annyira, hogy meg is csalt.
Na de a lényeg, szard le, hogy mekkora, ha örömet tudsz vele okozni.
"vastagság kB 1 üres WC papír guriga"
Hát ezen jót nevettem :)
Viccet félre téve. Most ha kicsi a méreted az miért zavar ismerkedésnél? Gondolom akkor nem fogod rögtön megmutatni és nem azzal kezditek hogy egyből mentek az ágyba. Megértem hogy ez lerombolja az önbizalmad de nincs mitől félned. Ha oda kerül a sor addigra elég bátor leszel és nem biztos hogy fogja a parnteredet érdekelni a méret. Enyém sem egy hosszú és vastagságra sem mondanám wc papír gurigának :) (bocs) De én akárhányszor odakerültem a csajt nem is érdekelte mekkora, megtörtént az aminek megkellett történnie és ennyi. Jó volt olyan csaj akivel csak egy éjszakás kaland volt és amikor megltta csak kuncogott, én mondtam hogy "ezt csak kicsinek látod" aztán megtörtént a dolog és akkorát élvezett hogy utána alig tért magához, belátta hogy eléggé lebecsült engem és akkor nekem bevallotta hogy megtanulta hogy nem a méret alényeg hanem a technika. Jóehhez kell némi tapasztalat, tehát ha még nem voltál nővel akkor ez nem biztos hogy sikerülni fog. De a léyneg hogy emiatt ne görcsölj mert akkor soha nem lesz csajod, nekem sem volt 21 éves koromig, és igen akkor voltam először nővel. De ami késik nem múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!