Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 havi randizas utan kolcsonkert a csaj a baratomtol 2 milliot ? Tindercsalo ?
Figyelt kérdés
En barat vagyok. Ha elore mondta volna es figyelmeztettem volna,h ne adjon penzt.
Ok randizgattak. Tinderrol ismerik egymast.
Egy iskolai kepzesre kert a csaj,mert elmondasa szerint nem lehet cegkent utalni. Kulfoldre utazott a 2 honapos kepzes miatt .
Semmi papirt nem irtak a baratommal es meg a csaj lakasan se jart.
A csaj nem mondta meg az kepzest tarto ceg nevet sem….
Csak nekem tipikus lehuzasszagu ez a tortenet?
30-asokrol beszelunk. A baratom jogi egyetemet vegzett .
#Tinder csalo
2022. okt. 4. 00:28
11/12 anonim válasza:
Most nem azért... de ép eszű ember nem ad kölcsön milliókat annak, akiről még azt sem tudja, hol lakik. Arról nem is beszélve, hogy aki képes bekajálni egy olyan sztorit, ami ennyi sebből vérzik... remélem, haverod azért a szakmájában kompetensebb.
12/12 A kérdező kommentje:
Azt mondta,h nem tud elole eltunni a csaj,mert fennt van youtubon :celebekkel szerepel a sajat neven.
Szerintem siman el tud tunni.
2022. okt. 10. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!