Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányra maszturbált, ez mit jelent?
A barátom a kapcsolatunk legelején 2 hónapra külföldre utazott, egyetemi támogatással. Ott is járt egyetemre, és sokat bulizott, mi eközben minden nap rengeteget beszéltünk, facetimeoltunk, mindenről beszámolt, de őszintén a kapcsolat frissessége miatt nem voltam benne biztos, hogy nekem ez menni fog, és ezt a tudtára is adtam. Volt egy lány, akivel állítása szerint nem volt semmi kontaktja (ebben hiszek neki, egyébként egy őszinte srác), de egyik este a buliban meglátta, hogy amúgy elég szép az a csaj. Hazafele úton elküldte a haverjának, természetesen részegen, és kanosan, hogy “hú de gyönyörű itt minden lány, mindenkit megba$znék, főleg ezt” és küldött róla egy képet neki a csaj facebookjáról. Azt mondta, hogy hazaérve megpróbált rá maszturbálni, de kudarcba fulladt a sztori. Ettől függetlenül azóta is boldogok vagyunk, ez már 1 éve történt, nem akarom ezzel szekírozni, így inkább nem hoznám fel újra, mert már átrágtuk. Azt állítja, hogy se ez előtt az este előtt, se ezután nem mozgatott meg benne semmit ez a lány, kb 10 szót váltottak, és hogy csak a kanosság és a hosszú szexmentes napok váltották ki ezt belőle részegen. Azt is mondta, hogy valójában ha aznap este bárki tálcán kínálta volna magát akkor sem nyúl hozzá, csak prolin fogalmazott a pia miatt.
Minden nap elmondja, hogy imád engem, hogy nagyon szép vagyok, és be is bizonyítja számtalan módon. Mégis azt érzem, hogy nem vagyok elég, mert ez megtörtént.
Mit jelent ez egy srácnak? Tényleg annyira jelentéktelen felizgulni valaki másra? Vagy jelent valamit a kapcsolatra nézve?
Azt fogják mondani hogy nem jelent semmit.
Szerintem meg aki őszintén szereti a társát, abban lehet hektónyi alkohol is, de észben tartja, nem mond ilyent, és nem azért jajj nehogy megbántsa, hanem eszébe se jut. (Se ehhez hasonló).
Együtt éltek? Egy helyen dolgoztok? 0-24-ben facetimeoltok?
Nagyon naiv vagy...
A srác meg nem fog kihagyni egy jobb numerát, max ha a gyermekei anyja vagy. Bár sok esetben ez sem visszatartó erő. Nem tudom mit képzelsz magadról?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!