Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18/L - 15/F? Szeretik egymást . A kor miatt próbálkozni sem érdemes?
hát sajnálom. :( remélem, hogy sikerül megoldani a dolgot :)
velünk még nem tom mi lesz :/ de ma konkrétan közölte h belémszeretett ... ilyen nyíltan eddig még nem jelentette ki .. csak hát ... a kor miatt félek :( pedig nagyon szeretném, hogy működjön köztünk a dolog ... :):(
Nálam ugyanez van, még nem vagyok szerelmes de jó úton haladok felé.. a srác is már közeledett felém de mivel nem adtam még egyértelmű jeleket..nemtudom mi lesz.. :/ Külsőre nem tűnik fel meg a korkülönbség annyira meg én szüleim szerint is borzasztóan gyerekes vagyok, agyilag 14 éves szintjén állok :D Amúgy ilyen 14-16 közöttire saccolnak általában engem, pedig 18 vagyok :) (hétfő óta xD)
Annyira jó lenne ha összejönne.. de félek :( mert ráadásul barátnőm öccse.. hát nem tudom h bnőm és a szülei mit szólnának a dologhoz :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!