Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez beválhat nála?

Figyelt kérdés

Barátommal évek óta együtt élünk, és mindig próbáltam az egészségesebb élet felé terelni, de soha nem sikerült. Elkezdtünk együtt edzeni, de ő pár hét után abbahagyta. Én kb száműztem az életemből a pizzát, hamburgert és egyéb dolgokat, ő ugyanúgy eszi nélkülem.

Eleinte csak annyit mondogattam, hogy lett egy kis pocakja, és figyeljünk oda jobban. Ma már azt mondom, hogy lassan túl kövér a szexhez. Próbálkoztam én már mindennel, de semmi nem használt. Utolsó elkeseredettségemben arra gondoltam, hogy megadom amit akar, sőt. Ha hamburgert akar, akkor rendelek neki plusz egyet, ha pizzát, akkor nagyobbat.. "edd meg amit főztél" alapon. Az a célom ezzel, hogy hátha eljut rövid időn belül így egy olyan pontra, hogy ráeszmél arra, hogy amennyiben minden úgy van ahogy ő akarja, akkor ez lesz az eredmény. Ez beválhat nála vajon?

2022. okt. 3. 11:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ismerve a mi agyjárásunkat még a végén te leszel a hibás mert támogattad benne.🤣🤣🤣 Plusz miért nem állítottad le időben 🤣 Na ebből a helyzetből magyarázd meg neki hogy már pedig te próbálkoztál.

26F

2022. okt. 3. 11:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
És, ha egyszerűen megbeszéled vele, ha ez így folytatódik el fog veszni a vágy!?
2022. okt. 3. 12:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném. Szerintem is az válhat be, ha eléállsz kerek-perec: "Drágám, már nem kívánlak úgy, mert meghíztál, és aggódok is az egészségedért, kérlek tarts velem a diétában meg az edzésben", illetve a lelécelés, amennyiben ennek ellenére is csak az önpusztító életet folytatja és neked már valóban megszűnik a vágyad irányába.
2022. okt. 3. 12:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szervezz közös túrázásokat, bringázásokat, hosszabb sétákat.

Utána ehet is és még így is fogyni fog.

2022. okt. 3. 13:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez passzív agresszió, és nem, nem fog beválni.

Tudod, amíg Ő nem akar változtatni te a fejed tetejére is állhatsz. Döntsd el, hogy kell-e ez neked, vagy szakítasz, és majd találkozol egy hozzád való, sportosabb férfival.

Mert így hamarosan szex sem lesz.

2022. okt. 3. 18:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Ezen egy kis túrázás nem segít, a beszélgetést meg évek óta próbálom...
2022. okt. 4. 17:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem is kicsire gondoltam, hanem rendszeres, mindennapi mozgásra!
2022. okt. 4. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!