Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek magamban elmondhatatlan féltékenységet, dühöt, rosszat?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a mai napon beszélgettem a barátnőmmel telefonon egy ügy miatt. Aztán mondta, hogy az egyik kollégájának szólt, hogy jöjjön hozzánk esküvői meghívó miatt, ugyanis ilyenekkel is foglalkozunk. Kérdeztem tőle, hogy telefonon beszéltek-e? Mondta, hogy igen, erre még azt is hozzátette, hogy minden nap szokott vele pár percet, megkérdezik egymástól, hogy mi újság, hogy van. Ha nem a munkatárs hívja a barátnőmet, akkor fordítva. Sőt, van olyan is, hogy ez az ember beülteti a barátnőmet az autójába (futár a férfi), hogy mondjuk kicsit megmelegedjen, ha esik az eső kint, vagy hideg van. Valamelyik nap nekem hozott be a barátnőm ebédet a munkahelyemre, fájt a háta nagyon és ezzel a futárral akarta magát behozatni, csak nem tette, mert hallotta a hangomon, hogy nem tetszik nekem ez. A srác az most fog esküdni februárban, ezért is jön hozzánk holnap, hogy megkérdezze ezt a meghívós dolgot, hogy mi hogy megy. Én ennek hangot adtam, hogy de miért kell minden nap beszélni vele? Mondtam neki, hogy amikor nem vagyunk együtt, még mi sem beszélünk minden nap telefonon.. Most nyilván összevesztünk ezen, mert nem bízok meg benne. Tényleg szeret, megtesz értem mindent. Süt, főz, mos rám, mindig azt nézi, hogy nekem mi a jó, ír, hív, elmondja minden nap, hogy mennyire vágyik rám, meg, hogy mennyire hiányzok neki. De engem ez az érzés mégis fel fog őrölni előbb-utóbb, és nem tudok mit tenni. Azt mégsem mondhatom neki, hogy ne beszéljenek... Egyébként sosem adott semmilyen gyanús okot arra, hogy megcsalna, vagy bármi, sőt, a telefon kódját magától adta meg.. Hogyan tegyek ez ellen?2022. szept. 29. 12:31
11/14 anonim válasza:
Ja és járjon már csadorban és mert van férfi a földön tudja már hol a helye… hat ne haragudjatok a srác most fog esküdni, ebben is a nőd segítséget kéri, nem hinném hogy lenne köztük bármi is emberséges bánásmódon kívül. Miért ne lehetnének jóban? Azért mert más nőtt a lába közé?
12/14 anonim válasza:
Igen utolsó, pontosan azért.
Pluszban még azért mert ha a páromnak az ilyesmi nem esik jól, (ami érthető) akkor nem csinálom.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Vegyesek az érzelmeim, de végülis beszélgettünk. Rajtam kívül nem szeretne mást, ezt elmondta. Semmi sem volt, nincs és nem is lesz köztük. Mindegy, ezt el kell fogadjam. Nem mondhatom neki, hogy ne beszéljen vele..
2022. okt. 1. 20:36
14/14 anonim válasza:
De azt mondhatod, hogy másnap találkozol egy nő ismerősöddel!
Persze szervezd is le előtte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!