Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal távkapcsolatban élünk. Most nemsokára megyek hozzá ha minden jól megy. Érdemes ezt feladni egy újért?
Na szóval:
60 km távolság van köztünk :(
A szüleim nem igazán bírják a barátomat.. :(
Ígyis könyörögni kellett nekik hogy elengedjenek...
És van itt egy fiú akinek szerintem én tetszem, ő is tetszik nekem. Osztálytársak vagyunk.Ezt a srácot viszont imádják :)
Mit tegyek? Van értelme feladni egy 4 hónapos kapcsolatot egy újért?
13/L (éretteb vagyok a koromnál, anyukám szerint is, megfelelek egy 15 évesnek agyilag és testileg is...)
Barátom 14 éves
Szerintem ne menj bele tavkapcsolatba.Meg tul fiatal vagy ahhoz,hogy igy lekosd magad.Ne varj senkire.Menj szorakozz,ne pazarold az idodet,mert meglatod hamar elrepulnek ezek a szep fiatal evek
Lesz idod meg komoly kapcsolatra.Nem azt mondom,hogy senkivel ne komolyodj le,es hogy tedd-vedd a pasikat,egyiket a masik utan,mert ez sem szep.Viszont,ha jarsz valakivel,az legyen a kozeledben,hogy tudd megismerni minel jobban.Ha egyik nem valik be,jon a kovetkezo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!