Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi hiányzik a kapcsolatból?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi hiányzik a kapcsolatból?

Figyelt kérdés

Nektek a saját kapcsolatotokból mi hiányzik?

Nekem az, hogy jobban megnyíljunk egymásnak és mélyen bízzunk egymásban. Sajnos ezt nagyon hiányolom, pedig nagyon szeretem a párom.

21/l

2022. szept. 26. 22:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy tudjunk komolyan is beszélni a komoly problémákról, ne hulyskedjunk már el mindent.

19/l

2022. szept. 26. 23:10
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

leginkább az, hogy tényleg kapcsolat legyen, az összhang és minden egyéb megvan, a lány úgy érzi még, hogy kell egy kis plusz, amitől úgy érzi, hogy kapcsolatban tudnánk lenni

25F

2022. szept. 26. 23:16
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Szerencsére megtaláltam azt a társat, aki mellett nem hiányzik semmi.
2022. szept. 26. 23:23
 4/12 anonim ***** válasza:
81%

Hogy legyen kapcsolatom...

F32

2022. szept. 26. 23:52
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Az, hogy végre ne csak ronda nőknek tetszek...
2022. szept. 27. 00:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Semmi.

Ez mit jelent "jobban megnyíljunk egymásnak és mélyen bízzunk"?

Ha nem bízol meg benne, akkor felesleges együtt lennetek, viszont amíg nincs kétséged felesleges kételkedni, senki nem ígérheti meg, hogy örökre együtt maradtok, és boldogok lesztek, még 10-20-50 együtt töltött év után sem. A megnyílás ugyanilyen kérdés, nem elvárható, hogy a másik minden gondolatát megossza veled, de az igen, hogy egy feltett kérdésre őszintén válaszoljon, ehhez csak nyílt kommunikáció kell, érdemes gyakorolni.

2022. szept. 27. 00:23
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy össze tudjunk költözni.
2022. szept. 27. 07:31
 8/12 anonim ***** válasza:
75%

Az hogy ne hazudjon… apróságokban szokott, és szomorú hogy a végletekig tartaná az igazát, ha már megváltozik a hangszínem hogy tudatosítom benne, tisztában vagyok a dolgokkal, megerősítés sem kell, ha bevallja ha nem, én ugyanúgy qwára szomorú vagyok, és sértődött, mert elvileg társak vagyunk… nembaj” majd én is ilyen leszek veled csak várd ki címmel.. már akkor, csak abban az esetben bevallja…

Az ő esetében annyi hogy bele nevelték a hogy hazudjon gyerekkorától.. ami nagyon szomorú . És nagyon! Rányomja a bélyeget a párkapcsolataira is… eddig az összesre, előttem levő párja ebbe belehülyült.. de szó szerint..

2022. szept. 27. 09:18
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Több kettesben és családdal töltött minőségi idő.

Párom váltó műszakban dolgozik, havi egy szabad hétvége. Kevés az idő

2022. szept. 27. 11:04
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
jelenleg semmi, de ez hullámzó, van amikor kicsit eltávolodunk, van amikor teljes lángon ég a kapcsolatunk ismét. emellett személy szerint hajlamos vagyok arra, hogy ha a saját kis személyes világomban nem mennek jól a dolgok, akkor a kapcsolatra is kivetítem, illetve nehezebb élethelyzetben könnyebben észreveszek hiányosságokat, amiket amúgy nem. illetve nagyon sok munka van amögött, hogy jelenleg teljesnek érezzem a kapcsolatomat
2022. szept. 27. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!