Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki ha egy lány fingik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha egy lány fingik a barátja előtt? De nem közvetlenül előtte hanem a wc-n és a barátja hallja amikor fingik.

Figyelt kérdés

2022. szept. 26. 19:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
58%
Vannak ilyenek....
2022. szept. 26. 20:39
 12/22 nemaRendőrség ***** válasza:
37%

Engem egyszer szájon fingtak. Mondta hogy nem fogja visszatartani, nem hazudott.

Nem volt kellemes, azóta kerülöm az ilyet.

De van hogy egyikünk pukizik a másik pedig ad rá egy válaszpukit, nincs ebben semmi szerintem

2022. szept. 26. 21:09
 13/22 anonim ***** válasza:
88%

Nekem volt egy exem, aki képes volt az éjszaka közepén felkelteni, merthogy álmomban kicsúszott egy puki, és hogy nem zavarja, menjek el nyugodtan vécére, de nehogy már mellette csináljam. Szerintem ott helyben kellett volna kipenderítenem, fogalmam sincs, miért vártam ezzel még hónapokat. Lehet, túlságosan álmos voltam még ilyen komoly döntéshez :D

Vannak ilyen hülye pasik, akik képtelenek elfogadni, hogy a nő is emberi lény, nem valami mágikus jelenés, akinek nincsenek ilyen alap funkciói. Ez értem, hogy miért esett rosszul, de ne vedd magadra, abszolút nem téged minősít, ez a pasi szegénységi bizonyítványa. Azért szerencsére a legtöbb férfi (vagyis inkább úgy mondom, azok a férfiak, akik komolyan vehetőek) ezen nem akad fel.

2022. szept. 26. 21:47
 14/22 anonim ***** válasza:
Aminek ki kell jönni, annak ki kell.
2022. szept. 26. 22:42
 15/22 anonim ***** válasza:
Jol tetted.
2022. szept. 26. 22:54
 16/22 A kérdező kommentje:
Hát 13-as azért ez is nagyon durva hogy felkeltett az éjszaka közepén. És igen nem is értem mit gondolnak magukról mert nekem pl azt is mondta hogy a nők izzadják ki🤦
2022. szept. 26. 23:07
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem gaz, dehogy
2022. szept. 26. 23:11
 18/22 anonim ***** válasza:
8%
Undorító fingós csaj lehetsz. Aki egy randin előre izgul hogy a srác lakásán ne keljen épp kakilnia.
2022. szept. 27. 14:47
 19/22 A kérdező kommentje:
Jó neked meg valószínűleg ennyi örömöd van az életedben hogy ezt ide írtad nekem hogy én undorító vagyok.
2022. szept. 27. 16:38
 20/22 anonim ***** válasza:
19%

19

Tévedsz. Boldog életet élek. Neked is ezt kívánom fosos.

2022. szept. 27. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!