Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Büszkeség, vagy tegyem félre?
Teljesen kétségbe vagyok esve, a jövőmre nézve is rossz kilátásaim vannak. Érzelmi problémával küszködöm, talán szerelem,……. , nem vagyok benne biztos, inkább a múlthoz való erős ragaszkodás,a túlérzelgőségemnek mondható, pedig nagyon sok fájdalmat okozott az a személy aki miatt ismét csak felkeresem ezt az oldalt.
Részeltekbe nem megyek bele, hosszú lenne a mesélni való….
A lényeg, hogy 3 évet jártam egy sráccal,első szerelem…stb. Nagyon jó volt az első 1.5 -2 év, de utána folyamatosan romlott minden. Hibáztam én is, és Ő is, a legsúlyosabbat mégis ő követte el, megcsalt. Én amit hibáztam, a túlzott féltékenykedés volt.
Nála, ha még a megcsalásról lenne szó, de voltak más gondok is……Pl. a munka mindennél fontosabb, még nálam is.pl .ígért nyaralás előző este való lemondása, ….stb
Leírni nehéz, hogy mindenki értse miről is van szó, csak én tudhatom miről is szólt a kapcsolatunk.
A lényeg: a megcsalás 2007 decemberében derült ki, volt egy másfél év szünet. Ez idő alatt nekem volt egy kapcsolatom,de nem jött össze mert mindig rá gondoltam. Ő a másfélév alatt rejtett számom hívogatott,szerelmes számokat játszott le nekem,figyelt a discóban, mint ez utóbb kiderül mikor újra találkoztunk és megpróbáltuk,de nem jött össze megint,de most magamat hibáztatom, a megcsalást nem tudtam neki elfelejtetni. Neki is volt kapcsolata, állítása szerint egy kerek hét, de vége lett mert nem bírt elfelejteni.
Azóta telefonon beszélgettünk,néha találkoztunk is. (nem volt szexuális kapcsolat)
Minden hétvégén felhívott mi újság velem, van-e barátom…stb. Néha huncutkodott velem,megjegyzéseket tett mi lenne ha…..?! stb amiken persze csak nevettemjókat beszélgettünk. Volt h együtt buliztunk, és ölelgetett mintha egy pár lettünk volna, haza felé megcsókolt. Másnap mondta hogy kár volt..stb de jó volt nem arról van szó csak így meg úgy….én is ugyan ezt mondtam neki, én voltam az aki tartózkodott a csóktól,de csak dacból.
Megbeszéltünk mindent, azt is ha valami gondja baja van a másiknak számíthatunk egymásra.
De valami folytán, én megszakítottam ezt a telefonálgatós, néha találkozós dolgot.
Úgy éreztem ez nem mehet tovább, mert még mindig ideges vagyok ha látom,ha találkozunk,még valami van, és a másik nagyon rossz dolgot tett már, hogy komolyan megse érdemli azt h barátok legyünk. Nem tudtam rajta eligazodni, hol más lányokról beszélt, hogy így tetszik neki úgy tetszik neki itt meg ott...stb ,utána meg nekem tett megjegyzéseket, félre érthetőket,minden egyes hétvégén a varázs kérdés minden formája: Van-e már valaki?
Rég nem találkoztam vele…2 hete egy buliban a barátnőmtől kérdezte , hogy merre vagyok.
Most a buliban ott volt, de jóval később, unokatesómmal beszélt, hogy beugrott csak inni egyett. Kerültem egyszerre és figyeltem. Egyedül jött, alkoholt nem ivott.
Táncoltam, közben látta félszemmel, hogy figyel néha.
De viszont a buli vége felé a tánctérre lenézve láttam, hogy áll és egy lányt stíröl aki a barátnőjével táncolt. Iszonyatosan éreztem mgam,rettenetesen, és nem bírtam ki, hogy ne nézzem mi folyik. Sokáig változatlan volt a helyzet. Állt néha sétálgatott, leült a színpadra, nyomkodta a telóját, figyelt kifelé az ablakon, azt viszont nem tudom, hogy látott-e,nem tudtam megállapítani. Nagyon rosszul éreztem magam, én mióta vége lett köztünk nem láttam lánnyal, és ilyen helyzetben sem, és nagyon fájt.A többiek jöttek és szóltak nekem, hogy megyünk,nem is bántam, kitudja mit láthattam volna még.
A discóból kifelé menet megnéztem a telefonom és láttam hogy kaptam töle egy sms:- Taxi haza felé ? Én 5 perc és megyek,írj. Sajnálom a cicád-(nem rég elveszett,és ezt megtudta)
Meglepődtem mert ezt akkor írta amikor közben egy lányt lesett. Na mind1 ez annak is tudható, hogy sajnál minket, mert volt egy párszor , hogy gyalogoltunk hazafelé,és gondolom kedves akart lenni.
Nem tudom mit tegyek, jönnek az ünnepek teljesen kivagyok, minden rossz már rég el kellett volna felejtenem, el is könyveltem magamban, hogy vele soha többé, főleg, hogy meg is csalt(ami állítólag a részegségének tudható)
Csak kattogok-kattogok. Szerezzem vissza a sok rossz ellenére,vagy várjak még, hamarosan jön más? De ismerkedni sem tudok. Nem érdekel senki. Nem szabad vele kibékülni, tudom.
Sokat gondolkozom, hogy eltaszítom magamtól és vele éltem volna le az életem mert talán még őt szeretem, és úgy halok majd meg, hogy nem vele voltam. Utálok utána érezni,mikor múlik már el minden ?! Meg se érdemli, hogy szeressem. Mégis őt lesem,figyelem bár hol vagyok. Büszkeség, vagy tegyem félre?
Kíváncsi voltam a véleményekre, ezért tettem fel a kérdésem,... de tudtam a választ és megerősítést akartam, tudni mások hogyan vélekednének róla.
Van büszkeségem,nemhiába tettem fel így a kérdésem.
Ez az ember aki miatt kattogok,...... nem nagy képűség, de tudom, és mások is mondják, hogy nem érdemel meg,.... de az érzelmeknek természetesen nem lehet parancsolni.
A legfontosabb ami miatt nem ülnék le vele erről beszélni és elmondani mit érzek,.... az azért van mert benne nem látom az igyekezetet , hogy tényleg engem akar, hogy küzdene értem és ő lenne az aki elém állna ,és közölné újra szeretné kezdeni, és beszéljük meg.....csak annyi, hogy néha felbukkan az életemben, jelezve hogy van.
FÉRFI vagy NŐ, aki csal:-a másik félnek mindig fáj.
Viszont egy NŐ hamarabb elgondolkozik azon megérte-e, és hamarabb kezdi újra tiszta lappal, amit be is tart.
FÉRFIAKNÁL más helyzet, ha a többségről beszélünk.
Ha egyszer belekóstolnak, újra rákaphatnak-vadászösztön.
A nő számára ilyen kapcsolatot újrakezdeni maga a félelem, nyugtalanság.Egy férfi akkor változik, ha igazán szeret valakit! Változás!hogy nem csal még1szer,de a személye megmarad olyan amilyen volt.
Nehéz dönteni.
Újra kezdjük mással akit kevésbé szeretünk, s még az ex-ünkön gondolkozunk.
Az ember szerethet első látásra, és lassan bele szerethet valakibe.KI mennyi időt ad ennek.
Az ember mindig is a boldogságot kutatja, és felméri a helyzetet, tehát nem véletlen, h Te, kedves válaszolóm azt az utat választottad, hogy a biztos kapcsolat azzal aki szeret bár te teljesen még nem azt érzed,... Te tudod igazán, min mentél keresztül és te magad tudod mi lenne ha a másikkal újra kezdődne minden, végig gondoltad,......és az eszedre hallgattál...a szíved összetört de lassan helyre áll,segít neked valaki, de lehet hogy nem ő lesz aki teljesen összerakja, talán egy harmadik személy.
Az idő az ami segít, nem felejtjük el a múltunkat, ami viszont elmúlik azaz erős érzés a másik iránt ami most van.
Nem erti senki,hogy mirol beszelek.Nem is baj,nem is akarom mar hogy ertsek az emberek.ide azert irnak altalaban,hogy elmondjak a velemenyeket,de ugy latom itt nem lehet egyes emberekkel.Itt nem az a lenyeg,hogy kotekedjunk egymassal!En elmondtam mit gondolok,mit eltem at...a tobbi nem rajtam mulik.
A kerdezonek pedig,ha ilyen nagy a buszkesege,akkor nem is tudom miert tette fel a kerdest(hisz tudta mit kell tennie,mit akar).A masik dolog meg:a buszkeseget neha felre kell tenni,ha boldogok akarunk lenni.
Amugy meg nem azert szakitottam a baratommal,AKI MEGCSALT,mert megcsalt,hanem teljesen mas okok miatt.Amint mondtam,en megbocsajtottam azt a felrelepeset neki,elfelejtettuk,es utana nagyon is boldogok voltunk.Tobbe nem tette,mert tudta,hogy akkor el fog vesziteni.Sajnos megis ez lett a vege a sors fintora miatt,DE nem azert,mert O megcsalt.
Lehet hogy a kerdezo most nem ebben a helyzetben van,lehet hogy a volt baratja nem szereti annyira,hogy tiszta lappal kezdjenek es tobbe ne csalja meg.De en azert adtam ezt a tanacsot,mert nekem sikerult.Ujra tudtunk kezdeni,es boldog voltam vele!!Vannak kivetelek.Es ha nem teszed felre a buszkeseget,es nem adsz eselyt magadnak a boldogsagra,akkor ezt sosem tudod meg,nem tudhatod,hogy eleted ferfijat jatszod-e el.Es,ha nem megy megsem,akkor meg mindig tudtok szakitani,el tudod felejteni,kezdhetsz valaki massal eletet.Ennyit szerettem volna meg,ha tudtok.
Kellemes Unnepeket!
Úgy látom nem sikerült elfogadnod, hogy mindenki másnak ellentétben van a véleménye a Tiéddel... Jó dolog, hogy elmesélted a történeted és ezt nem is firtatja senki.
De hogy ez nem élete pasija a kérdezőnek az száz.
A tényeket figyelmen kívül hagytad...
Megycsaltalak, mert részeg voltam...
Amúgy az eseted ritka, mint a fehér holló.
Most elmondom- bár én nem tanulok pszihológiát- ha egyszer zátonyra fut ez a kapcsolatod vagy válságba, úgy a fejedhez fogod kapni, hogy megcsaltad, de úúúúúúúúgy, hogy .... igaza is lesz...
Egyelőre a rózsaszín felhő sűrű körülötted.
Ne legyen így... De én most 1000%ra mondom neked, hogy ezt még a fejedhez fogja vágni...
Kellemes Ünnepeket!
A kérdezőnek meg igenis legyen büszkesége... Ha újra kezdi és megint pofára esik, lehet többet nem áll fel... s Te kedves válaszoló, aki pszihológiát tanulsz, tudnod kéne...
Mondhatsz,amit akarsz...ugy sincs igazad.Amugy nem zavar,hogy mindenki masnak ellentetben all a valasza az enyemmel.Ezert vagyunk emberek.Es az nem igaz,hogy az ember,ha egyszer-ketszer elesik nem tud tobbe felallni!Mindent lehet,csak akarni kell.De sajnalattal allapitottam meg,hogy az itt hozzaszoloknak nem igazan van onbizalma,akarat ereje.
Es ha a parom,majd ha egyszer a fejemhez vagja,hogy megcsaltam....ez van....meg is erdemlem,de az mar tuti,hogy a kapcsolatunk vegen lenne,amikor mar Isten ments nem szeret vagy barmi;es nem most,amikor felhotlen boldogsagban elunk.
Apropo!Boldogsag es rozsaszin felho..:)Igen ebben elek,es a paromnak koszonhetem,aki adott eselyt a boldogsagra:)Ennyi..
Szia!Sztem üljetek le és beszéljétek meg a dolgot.Én ugy veszem ki soraidbol hogy ő is szeret téged,szerintem meg lehet próbálni még 1 x ha ő is komolyan gondolná....
É
Szia,
Szerintem is szeret meg az a srac teged.A pasikat nehezen lehet megerteni,de minden jel arra utal,hogy meg oda van erted.Ha hidegen hagynad,akkor nem leselkedne utanad;)
Egyetertek azokkal,akik azt tanacsoljak,hogy probaljatok meg meg egyszer.Ha akkor sem megy,akkor nem kell eroltetni,de legalabb megprobaltatok.
Szemely szerint en is inkabb boldog szeretnek lenni,mint,hogy bizonygassam a buszkesegem.
Már lassan eljut az agyamig, hogy nem szeret és ez így van, ...úgy hogy szépen lassan beletörődöm, majd az idő segít feledni......ez van....azért köszönöm a válaszokat.
ha mégis történne valami írni fogok.
En nem ertem a kerdezot...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!