Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Büszkeség, vagy tegyem félre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Büszkeség, vagy tegyem félre?

Figyelt kérdés

Teljesen kétségbe vagyok esve, a jövőmre nézve is rossz kilátásaim vannak. Érzelmi problémával küszködöm, talán szerelem,……. , nem vagyok benne biztos, inkább a múlthoz való erős ragaszkodás,a túlérzelgőségemnek mondható, pedig nagyon sok fájdalmat okozott az a személy aki miatt ismét csak felkeresem ezt az oldalt.

Részeltekbe nem megyek bele, hosszú lenne a mesélni való….

A lényeg, hogy 3 évet jártam egy sráccal,első szerelem…stb. Nagyon jó volt az első 1.5 -2 év, de utána folyamatosan romlott minden. Hibáztam én is, és Ő is, a legsúlyosabbat mégis ő követte el, megcsalt. Én amit hibáztam, a túlzott féltékenykedés volt.

Nála, ha még a megcsalásról lenne szó, de voltak más gondok is……Pl. a munka mindennél fontosabb, még nálam is.pl .ígért nyaralás előző este való lemondása, ….stb

Leírni nehéz, hogy mindenki értse miről is van szó, csak én tudhatom miről is szólt a kapcsolatunk.

A lényeg: a megcsalás 2007 decemberében derült ki, volt egy másfél év szünet. Ez idő alatt nekem volt egy kapcsolatom,de nem jött össze mert mindig rá gondoltam. Ő a másfélév alatt rejtett számom hívogatott,szerelmes számokat játszott le nekem,figyelt a discóban, mint ez utóbb kiderül mikor újra találkoztunk és megpróbáltuk,de nem jött össze megint,de most magamat hibáztatom, a megcsalást nem tudtam neki elfelejtetni. Neki is volt kapcsolata, állítása szerint egy kerek hét, de vége lett mert nem bírt elfelejteni.

Azóta telefonon beszélgettünk,néha találkoztunk is. (nem volt szexuális kapcsolat)

Minden hétvégén felhívott mi újság velem, van-e barátom…stb. Néha huncutkodott velem,megjegyzéseket tett mi lenne ha…..?! stb amiken persze csak nevettemjókat beszélgettünk. Volt h együtt buliztunk, és ölelgetett mintha egy pár lettünk volna, haza felé megcsókolt. Másnap mondta hogy kár volt..stb de jó volt nem arról van szó csak így meg úgy….én is ugyan ezt mondtam neki, én voltam az aki tartózkodott a csóktól,de csak dacból.

Megbeszéltünk mindent, azt is ha valami gondja baja van a másiknak számíthatunk egymásra.

De valami folytán, én megszakítottam ezt a telefonálgatós, néha találkozós dolgot.

Úgy éreztem ez nem mehet tovább, mert még mindig ideges vagyok ha látom,ha találkozunk,még valami van, és a másik nagyon rossz dolgot tett már, hogy komolyan megse érdemli azt h barátok legyünk. Nem tudtam rajta eligazodni, hol más lányokról beszélt, hogy így tetszik neki úgy tetszik neki itt meg ott...stb ,utána meg nekem tett megjegyzéseket, félre érthetőket,minden egyes hétvégén a varázs kérdés minden formája: Van-e már valaki?

Rég nem találkoztam vele…2 hete egy buliban a barátnőmtől kérdezte , hogy merre vagyok.

Most a buliban ott volt, de jóval később, unokatesómmal beszélt, hogy beugrott csak inni egyett. Kerültem egyszerre és figyeltem. Egyedül jött, alkoholt nem ivott.

Táncoltam, közben látta félszemmel, hogy figyel néha.

De viszont a buli vége felé a tánctérre lenézve láttam, hogy áll és egy lányt stíröl aki a barátnőjével táncolt. Iszonyatosan éreztem mgam,rettenetesen, és nem bírtam ki, hogy ne nézzem mi folyik. Sokáig változatlan volt a helyzet. Állt néha sétálgatott, leült a színpadra, nyomkodta a telóját, figyelt kifelé az ablakon, azt viszont nem tudom, hogy látott-e,nem tudtam megállapítani. Nagyon rosszul éreztem magam, én mióta vége lett köztünk nem láttam lánnyal, és ilyen helyzetben sem, és nagyon fájt.A többiek jöttek és szóltak nekem, hogy megyünk,nem is bántam, kitudja mit láthattam volna még.

A discóból kifelé menet megnéztem a telefonom és láttam hogy kaptam töle egy sms:- Taxi haza felé ? Én 5 perc és megyek,írj. Sajnálom a cicád-(nem rég elveszett,és ezt megtudta)

Meglepődtem mert ezt akkor írta amikor közben egy lányt lesett. Na mind1 ez annak is tudható, hogy sajnál minket, mert volt egy párszor , hogy gyalogoltunk hazafelé,és gondolom kedves akart lenni.

Nem tudom mit tegyek, jönnek az ünnepek teljesen kivagyok, minden rossz már rég el kellett volna felejtenem, el is könyveltem magamban, hogy vele soha többé, főleg, hogy meg is csalt(ami állítólag a részegségének tudható)

Csak kattogok-kattogok. Szerezzem vissza a sok rossz ellenére,vagy várjak még, hamarosan jön más? De ismerkedni sem tudok. Nem érdekel senki. Nem szabad vele kibékülni, tudom.

Sokat gondolkozom, hogy eltaszítom magamtól és vele éltem volna le az életem mert talán még őt szeretem, és úgy halok majd meg, hogy nem vele voltam. Utálok utána érezni,mikor múlik már el minden ?! Meg se érdemli, hogy szeressem. Mégis őt lesem,figyelem bár hol vagyok. Büszkeség, vagy tegyem félre?

2008. dec. 22. 20:08
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Van olyan is, hogy nemileg idősebbnek lenni :o) Lol!!! lehet, hogy nem, mert 20 évesen kezdtem az "ipart" és nem 15...
2008. dec. 23. 11:55
 12/29 anonim ***** válasza:

Ne koss bele olyan dolgokba,amit nem tudsz.Gozod sincs,hogy mirol beszelek en.

Eloszor is,ha nem tudod,ne mond hogy nem jartam ebben a cipoben,mert igenis en is megjartam ezt az utat.Regen volt,fiatal voltam es nagy fajdalmak aran,de tul jutottam ezen is.Nem csak elmeletrol beszelek.Es ,ha azt kerded,hogy hogyan sikerult atveszelnem azt az idoszakot,elmondhatom ezt is.

Mindenki megerdemli,hogy kapjon meg eselyt,viszont ha ez nem jon ossze,vagyis a masik fel vissz el vele,termeszetes,hogy szakitas lesz a vege.Persze ez nem azt jelenti,hogy el is felejtjuk ezzel azt az embert,aki okozta a fajdalmat.A legjobb es legnormalisabb gyogymod erre nem az,hogy belelovaljuk magunk egy ujjabb kapcsolatba,mondvan:"O majd elfeledteti az oszes fajdalmat,amit erzek",hanem epp az ellenkezoje.Eloszor magunkban kell rendet teremtenunk.Magunkban kell lezarnunk az esemenyeket,ebben az esetben a kapcsolatot.Az egyaltalan nem megoldas,hogy lezaratlanul hagyjuk az egeszet,kozben pedig massal vagyunk egyutt,es titokban siratjuk a regi szerelmet.Szerinted mit szolna ehhez az aktualis elettarsad,ha tudna ezt?Jol esne neki?En nem hinnem.Mindez arra vezet,hogy a regi ferfihoz hasonlitod a jelenlegit.Igy pedig sose talalod meg az igazi boldogsagot.

2008. dec. 23. 12:04
 13/29 anonim ***** válasza:

Kulonben tudom,hogy van olyan,hogy NEMILEG.Nem azert tettem idezojelbe,mert hulyeseget irtal,hanem azert,mert a te szavaiddal eltem,teged ideztelek.

De miert is varom el toled,hogy ezt tudd....

En sem 15 evesen kezdtem az ipart,elhiheted,es 20 eves is mar regen voltam..:)Ezert is mondom/irom,hogy ne vitatkozz,olyan dolgokon,amihez meg nem ertessz.Hidd el nincs meg eleg tapasztalatod.

2008. dec. 23. 12:17
 14/29 anonim ***** válasza:

Először is... ez egy 7 éves kapcsolat volt és tetszik nem tetszik az ember 7 évet nem tud csak úgy lezárni, és azok a sérelmek, amik érték bizony az életet részévé válnak vagy az életének részét képezik.

Az, hogy van egy párom, akit szeretek és segített egyes nehéz időszakokon átvergődni, nem jelenti azt, hogy nem vagyok vele boldog. Igenis boldog vagyok vele. Szerencsére Ő is elég intelligens ahhoz, hogy ezt a helyzetet átérezte. Márcsak, mert Ő is hasonló cipőben járt, csak Ő 5 év után...

Legalább annyira indulatosan mesélte az Ő volt kapcsolatának árnyas oldalait, mint én a saját sérelmeimet.

Szerencsés találkozás volt. Segítettünk egymásnak, és nem hinném, hogy ez a normalitással annyira ellentétben állna.

A múltamat lezártam, ettől függetlenül igenis vannak helyzetek, mikor elkerülhetetlenül előjön és ekkor bizony elbőgöm magam. Mert jólesik.

Nézd én nem tudom mennyi idős vagy és nem is kívánom firtatni, de egy biztos, most olyan dologban próbálsz állást foglalni, amiről fogalmad sincs.

Fájdalomról, amit NEKED okoztak, amivel Téged bántottak meg, ami a Te lelkeden ejtett sebet, s ezt nem Te tetted.

A legjobban ezek a rúgások attól az embertől fájnak a legjobban, akit nagyon szeretsz, s ha kapsz egy ilyet, az valahol lezárhatatlan... Az idő javít rajta, halványítja...

Elég megfontolt ember vagyok hozzá, hogy tudom mit csinálok, s amint elbizonytalanodok én kiszállok, mert meg tudom tenni, mert már egyszer megtettem. Ha előfordulna mégegyszer ugyanígy cselekednék.

S a kérdező kérdéséből ugyanezeket az érzéseket olvastam ki...

Kérem a kérdezőt, javítson ki, ha tévednék.

2008. dec. 23. 12:23
 15/29 anonim ***** válasza:

Na aztan,en most nem fogok leallni veled vitatkozni.Es elnezest kerek a kerdezotol,hogy pont itt vitattuk meg ezt a semmit.En neki leirtam mit tanacsolok.Ha akarja megfogadja,ha pedig nem,akkor nem.Segiteni szeretnek neki,mert TUDOM,hogy mi jatszodik le benne.

Mindket helyzetben voltam:Engem is megbantottak,es en is megbantottam nagyon valakit.Epp ezert tudom mit beszelek.

Kedves kerdezo!Rajtad all a dontes.Donts szived szerint.

Minden jot!

2008. dec. 23. 12:35
 16/29 anonim ***** válasza:
jah, és mivel ebben az esetben Te voltál az, aki megcsalt, addig nem fogod átérezni mit érzünk mi, míg Téged meg nem csalnak... azért ezt nem felejtsük el, Te pont a másik oldalon vagy és NŐ!!! nem férfi...
2008. dec. 23. 12:36
 17/29 anonim ***** válasza:

Kicsi szivem,olvass vissza kicsit...nehez megerteni hogy en is ateltem ezeket??MEGCSALTAK ENGEM IS.Csak ez korabban volt.Az utolso eset volt az,amikor EN csaltam meg a paromat(ez nem volt annyira regen).

Szoval:engem is megcsaltak,es en is csaltam meg valakit.

Igy mar ertheto?

2008. dec. 23. 12:41
 18/29 anonim ***** válasza:

Egyszerre írtuk a válaszokat... szóval én még nem láttam a válaszod, mikor én az enyémet írtam.

a másik:

melyikkel maradtál együtt, amelyik megcsalt? vagy amelyiket Te csaltad meg?

2008. dec. 23. 12:46
 19/29 anonim ***** válasza:

Na epp ez az,amit probalok elmagyarazni.

Aki megcsalt,annak adtam meg egy eselyt,ugy ahogy leirtam.Viszont bizonyos problemak miatt megis szakitanunk kellett.Szerettem Ot,teljes szivembol.Es itt a lenyeg:nem ugy felejtettem el Ot,hogy rohantam masik ferfihoz, bele kezdtem egy uj kapcsolatba es ejszakankent a masikat sirattam.Ellenkezoleg.Egyedul voltam.A baratok segitettek at ezen.Bulizni jartunk,szorakozni.Ido kozben elfelejtettem Ot,lezartam a multat,tudtam,hogy ez a megoldas.Igy az egyik buliban megismertem a mostani parom(akit En csaltam meg,es aki megbocsajtotta ezt Nekem).Tiszta lappal indultam el vele az elet utjan,es nagyon boldogok vagyunk.Most mar nekem O a tokeletes ferfi,es nem hasonlitom senkihez.

2008. dec. 23. 12:54
 20/29 anonim ***** válasza:

Tehát, akit te csaltál meg... Köszönöm, nincs több kérdésem.

( 1 év ... sztem ez nem rohanás...) ...

2008. dec. 23. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!