Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Ugy érzem, hogy már nem szeretem a feleségem, csak mint barátot!
Van egy 1 éves gyerekünk és mióta megszületett azóta úgy érzem eltávolodtam tőle. Főleg az miatt érzek igy hogy a szülés után több mint fél évig nem volt semmi szex, akkor ő nem kivánta, most meg én érzem úgy hogy unalmas a szex és nem hoz lázba a tudat hogy pl este szexelünk.
Már nem is találom olyan vonzónak mint régen és ezt ő is sejti. Felszedett pár kilót amin dolgozik de eddig eredménytelenül.
Eszembe jutott hogy milyennek képzeltem a kapcsolatunkat az elején és hogy ahhoz képest hol tartunk. Ő akkor fejezte be az iskolát mikor összejöttünk és azt gondoltam hogy majd mindketten dolgozunk, keresünk pénzt és itt külföldön kényelmesen megélünk majd. Ellenben ő nem igazán törte magát hogy munkát keressen és csak részidős állásai voltak a szülés előtt, pedig tudja hogy én egyedül nem keresek olyan jol. Viszont ha ő is megkeresne ennyit, vagy megkeresett volna ennyit a szülés előtt akkor előrébb lennénk. Sok rajtam a stressz hogy hogyan oldom meg az anyagiakat a jovőben, főleg hogy van egy gyerekünk, a feleségem meg nem tervez visszamenni dolgozni egy jópár évig, sőt az az érzésem hogy soha. Otthon azt látta hogy anyukája soha nem dolgozott és apósom fizet mindent, pedig ő sem keres olyan jol, többet mint én, viszont több a költsége is.
Egyenlőre telik mindenre de nem tudok félretenni annyit amennyit szeretnék, hogy később jobb környéken lakhassunk.
A feleségem sok mindenben korlátoz és szerinte amit megkeresek pénzt az közös és ha én elköltök pl 500-at akkor ő is elkölthet annyit. Nem értékeli hogy van fedél a feje felett, tele a hűtő, otthon van a gyerekkel, nem dolgozik(itt nincs gyes), van autoja, én meg teljes állásban dolgozok, sőt még hétvégén is. Volt egy nagy vitánk is mikor egy nagyobb összeget elköltöttem magamra. Mindegy hogy mi az, a lényeg hogy nem luxus és egészségügyi dolog ami megkönnyiti az életem és a munkámat is.
Másik példa hogy évente egyszer szeretném meglátogatni a szüleimet, mivel ők sem fiatalok már, ki tudja hányszor látom még őket. A repülés innen drága, főleg ha az egész családdal megyek. Mondtam neki hogy elmennék egyedül, neki úgy sincs senkije Magyarországon és úgy nem kerül olyan sokba. Viszont ő ezt nyaralásnak fogja fel és szerinte akkor őt is megilleti egy utazás valahova. De a lényeg pont az hogy ne keruljon 2szer 3 szor annyiba az utazás amit természetesen nekem kellene fizetni mert neki semmi bevétele nincs.
A pénzről hiába beszélek vele, hajthatatlan, csak az emlegeti hogy anno ő is keresett pénzt, viszont ha igazságosan elosztanánk a költségeket akkor a költségek felére nem lett volna elég az ő fizetése.
Azert nem akarom vinni a szuleimhez mert dragabb a repjegy 1 fore mint kettore.
Raadasul elegge lenezi oket, panaszkodik hogy 1 furdo van csak a hazban meg menni akarna kirandulni Pestre az nem jo ha anyameknal vagyunk a hazban.
A kaja sem tetszik neki. Egyedul az tetszik neki hogy nincs otthon es kimozdul valahova.
38#
Abszolút nem érdekel a hisztérikád. Bevállaltok egy gyereket ha a férjed dolgozik szerintem van annyi eszed hogy kapisgálod te leszel otthon a gyerekkel a nap 24 órájában. Nem mondtam egy szóval sem hogy nem kell az apának foglalkozni a gyerekkel de ha nem tetszik a helyzet tessék felemelni a valagad és menj vissza dolgozni a férjed meg maradjon otthon. Bármilyen furcsa is vannak ilyenek mert a nőnek több a fizetése. De ha csak nyavajogni tud mind a kettő akkor nem kell gyereket vállalni és meg van oldva a problémád.
Nem tudod meggyőzni őket, betegek belül, nem látnak ki a saját fenekükből.
Csak arra lennék kíváncsi, hogy ki áll le ilyenekkel? Vagy titkolják, hogy a nőket minimumon tartott szolgának nézik, onnantól, hogy közösen családot alapítottak. Pénzügyekbe nem szólhat bele, fogadja el a keveset, amit kap, pasi utazgasson egyedül kedvére a családja(gyerekük) nélkül is, csepegtessen egy kis pénzt rezsire és pelenkára, cserébe majd a nő elvégzi az egész háztartást, naponta ételt tesz az asztalra, és örüljön, hogy nevelheti a másik helyett is a közös gyereket..
Bazzeg az a szerencse, hogy ilyen felfogással nem fogtok szaparodni. Előre sajnálom azt a nőt, aki elől elrejtitek a véleményeteket, hogy veletek maradjon.
Fél éves baba mellől senki sem fog lelépni dolgozni, mert a házastársa rabszolgának nézi, hogy több pénze legyen. Az idő, amit a gyerekkel töltesz, mindennél többet ér. Első fél évben meg be sem veszi senki, ráadásul fél éves korig ajánlják a szoptatást, megnézem te férfiként hogy szoptatod.. vagy vonjuk meg azt is a kisbabától, mert apukának inkább új psre kellett a pénz?
Undorító.
,, mert dragabb a repjegy 1 fore mint kettore. "
hát ha drágább 1 főre te nagyon eszes, akkor miért is nem viszed?😀😀😀
Asszonykák álljatok már le. Szoptassátok meg a gyerekőcöt vagy valami mert nagyon elszabadultak az indulatok.
Itt bőven a kérdezőnek van igaza, csak megint a jajj nő? Álljunk mellé elhatározás. Holott az asszonyka csak a gyerektől akar szabadulni. A SAJÁT ANYJA!
Milyen nő tenne ilyet? Esetleg ti? Ezért vagytok ennyire mellette ?
Maradjunk annyiba anyuka a kérdező nélkül itt megnézhetné magát. Pont azért mert egyedül egy semmi az életben. Nem most, mert egy éves gyerekkel van otthon, hanem azért mert előtte is az volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!