Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felesegek, ti hogyan elnetek tul ezeket, s mit tennetek a helyemben?
Az a helyzet,hogy van ilyen...semmi rosszat nem teszel még is tönkre megy minden....
Nálunk fél éve egyik napról a másikra...
Nem igazán tudok tanácsot adni csak,hogy beszélj vele mondja meg őszintén mit akar?
Nem biztos,hogy megkapod a választ.
Remélem van valakid gyermek,barát,rokon vagy egy kutya akiért érdemes reggel felkelni és örömet ad neked.
Mióta vagytok együtt, mikor kezdődtek a problémák, milyen volt régen?
Ugyan nem vagyok feleség, de szerintem is válás.
A férjed már nem szeret. A leírásod alapján vagy élvezetét leli az alázásodban, vagy azt akarja elérni hogy menj el.
Nem értem miért hagyod magad. Az az ember már nem lesz belőle akit megismertél, mert a mostani valója ő maga.
Lelki terrorban tart és te remekül haladsz a depresszió felé, és a végén elhiteti veled hogy értéktelen vagy aki úgyse kell senkinek. Még azelőtt hagyd el, mielőtt teljes lesz a személyiségtorzulásod.
#1-2 Hát ha fiatal a kérdező akkor válhat is...De ha 4x körüli akkor nem gondolom,hogy ez jó döntés...
Társkeresőn a negyvemes férfiak lányt keresnek...,fiatal nőt véletlen sem a saját korosztályt... Nem kell már hűséges odaadó házias nő bárhogy nézzen ki...
Most a fiatal pipik a trendik.
Senki nem azért fog szeretni, mert kiszolgálod. És még meg is aláz direkt?
Keresnék egy jó ügyvédet.
"De ha 4x körüli akkor nem gondolom,hogy ez jó döntés..."
Talán egy 40-es nőnek így kéne élnie? Nem. Ennél egyedül is jobb, és simán talál majd normális férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!