Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy munkatársam,mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nemrég kaptam állást egy cégnél, kb egyszerre vettek fel engem is, és őt is. Látom, hogy folyamatosan néz engem és hozzám kedvesebb, mint a többi kollégához, bejelölt közösségi médiákon is,írogat nekem,viszont mindketten kapcsolatban vagyunk amiért próbálok távolságtartó lenni vele.. viszont úgy érzem,hogy nekem is egyre jobban tetszik..
Mondjak fel vagy mit tegyek?
2022. szept. 19. 16:10
1/8 anonim válasza:
Csak barátként gondolj rá és ha átlép egy határt, tisztázd vele a helyzetet!
2/8 anonim válasza:
Kapcsolatban vagy ember!
Növessz gerincet!
vicces belegondolni:"Egy mázlista lehet a párod ha a hűségedet nézzük!"
3/8 A kérdező kommentje:
Van gerincem,minden embernek van 😃
2022. szept. 19. 16:24
4/8 anonim válasza:
Marha vicces!
Aki képes komolyan vonzalmat érezni egy harmadik fél iránt, annak az embernek nincs is igazi kapcsolata!
6/8 anonim válasza:
Nem kene vele tovább mélyíteni ezt a “haveri” kapcsolatot. Építs le vele mindent, amíg úgy nem érzed, hogy tulkutottal ezen az erzelmeiden.
7/8 A kérdező kommentje:
Megpróbálom
2022. szept. 19. 18:51
8/8 Ghgj válasza:
Vállalj magadért felelősséget és gondolkozz el a kapcsolatodon. Ha javítható, javítsd, ha nem, ne húzd a párod idejét, lépj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!